Site icon TechAddikt

12 Design Award díj az Acer-nek 2018-ban

Az Acer bejelentette, hogy tizenkét iF Design Award díjjal ismerték el formatervezési kiválóságukat.

A Predator játékeszközök, szoftver és formatervezés esetében hat Acer eszközt ismertek el a díjjal, így a Predator Orion 9000 asztali számítógépet, a Predator Triton 700 laptopot, a Predator X27 monitort, a Predator X34P monitort, valamint a PredatorSense szoftvert és a Predator Gaming Gadget dobozának formatervét. Az Acer további díjazottjai az Acer Swift 7 notebook, az Aspire S 24 all-in-one asztali számítógép, a VG0 sorozatú gamer monitor, a Holo360 és a Vision360 kamerák, valamint a Pawbo Wagtag kisállatkövető.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy összesen tizenkét iF Design Award díjat viszünk haza, hiszen kollégáink erőfeszítéseit felismeri az ipari a formatervezés és a kutatás-fejlesztés terén, ezzel elismerve az ő munkájukat is, amivel a forma és funkcionalitást szinergiáját teremtettük meg” – nyilatkozta Tiffany Huang, az Acer vállalati marketing és üzleti tervezés részlegének vezetője, valamint hozzátette: „Ezen túlmenően az idén elért eredményeink különleges jelentőséggel bírnak számunkra, mivel a cég történetében először kapott hat díjat az Acer Predator gaming kiegészítői.”

Predator Orion 900 gamer asztali számítógép

A Predator Orion 9000 termékcsalád fekete-ezüst űrhajó-szerű külsővel, az előlap oldalai mentén testreszabható RGB világítással diktálja a divatot. A hatalmas oldalsó ablak nem csak a feltűnő és erőteljes belső teret mutatja be, hanem mérete ellenére kiküszöböli az elektromágneses interferenciát (EMI) is.

Predator Triton 700 gaming notebook

A mindössze 2,6kg-os notebook 18,9 mm-es alumínium váza rejti a 15.6″-os FHD IPS kijelzőt és az osztályában a legmodernebb számítástechnikai technológiákat kínálja a méret és teljesítmény összhangjában. Letisztult fekete váza minimalista formatervezés jegyében készült el, egyenes kontúrokkal és szögletes sarkokkal.

Predator X27 gaming monitor

A Predator X27 elképesztően élénk képeket jelenít meg a mozgás közben is, mindezt pedig elmosódás nélkül, a nagy 4K (3840×2160) felbontásnak köszönhetően 144 Hz-es frissítési frekvencián, gyors, 4 ms-os válaszidőt és 1.000 nit fényerőt teljesít a High Dynamic Range (HDR) technológiával. A gyémántot mintázó állványa, teljesen fémből készült, rendkívül robusztus, így stabilan biztosítja az ergonomikus beállításokat, a döntést, forgathatósággot és magasságállítást.

Predator X34P gaming monitor

A gamerek előtt egy új világot nyit meg a Predator X34 ívelt termékcsalád, 1900R panoráma nézetével és a ZeroFrame ™ kialakítással, jelentősen növeli a megjelenő képet, köszönhetően a szinte teljesen láthatatlan kávának. Legyél kezdő vagy professzionális gamer, ebben a monitorban biztosan megtalálod a hozzád leginkább megfellelő ergonómiát, hiszen a monitor dönthető, elforgatható és változtatható magasságú.

PredatorSense

A PredatorSense szoftverrel a gamerek egy közös felületről vezérelhetik és optimalizálhatják Predator eszközeiket beállításait, beleértve a CPU és GPU használatát, valamint testre szabhatják rendszerüket az legjobb teljesítményhez. Meghatározhatunk gyorsbillentyűket, overclocking lehetőségeink is vannak, valamint a billentyűzet háttérvilágítását és a ventilátor sebességét is módosíthatjuk.

Predator Gaming kiegészítők csomagolásának formaterve

A Predator kiegészítők hexagonális geometria szerkezetű csomagolást kaptak. Ez az ipari formaterv jól szimbolizálja a Predator márka lényegét és átadja a kifinomultság és a márka üzenetét. Az esztétika és a termék védelme mellett néhány csomagolás funkcionalitással is kiegészül, így például a Predator Galea 500 fejhallgató doboza használható headset állványként is.

Acer Swift 7

Mindössze 8,98 mm vastag, az új Swift 7 egy folyamatos internetre csatlakoztatott laptop, mely Windows 10 operációs rendszert futtat. Az Acer Swift 7 páratlan vékony kialakítása csupán a technikai újdonságok egyike. A villámgyors, integrált Intel® XMM™ 4G LTE modemmel a tulajdonosa igazán produktív lehet, ez különösen hasznos azoknak, akik nem szeretnének a nyílt WiFi kapcsolatokat használni, vagy azok csatlakozási problémáival bajlódni.

Acer Aspire S 24

Az Aspire S 24 az Acer legvékonyabb, mindössze 5,97 mm vastag all-in-one asztali számítógépe. A szegély nélküli kijelző fekete és matt arany színekben otthonunk ékkövévé válhat, ötvözi a funkcionalitást, az eleganciát és a luxust.

Acer VG0 gaming monitor

Az Acer VG0 monitor egy belépő szintű gamer monitor, mely nem ismer kompromisszumokat a színhelyesség terén. Az In-Plane Switching technológiával felszerelt VG0 termékcsalád magas színhelyességet nyújt, így a legjobb választás vegyes felhasználásra, munkához és játékhoz egyaránt. Támogatja a 144 Hz képfrissítési sebességet és a Visual Response Boost (VRB) technológiát, amely 1 ms-os MPRT biztosít a tiszta és éles megjelenítéshez.

Acer 360°-os kamerák és Pet Tracker

Az Acer Holo360 kamera ötvözi a valós idejű videók elkészítését, az integrált LTE kapcsolat megfeelő teljesítményét és a 3″-os érintőképernyős vezérlést, így multifunkciós megoldást kínál a 360°-os videók rögzítésére és streamelésére. Az Acer Vision360 autós kamera, mely ugyancsak 360°-os videót rögzít, így minden pontosan látható egy karambol esetén. A Pawbo Wagtag a háziállatok valós idejű nyomon követését biztosítja, bel- és kültéren egyaránt, valamint tartalmaz egy ugatás érzékelőt is.

Az iF Design Award díjat a világ legrégebbi, független formatervező szervezete, a Hannover-i székhelyű iF International Forum Design GmbH osztja ki minden évben. A világ minden tájáról származó független, 63 tagú zsűri több, mint 6.400 pályázatot bírált el összesen 54 országból, amelyek közül bizonyos termékek megkaphatták az ipari formatervezés csúcsát jelentő díjat.

Exit mobile version