Site icon TechAddikt

2016. május 24-én érkezik az Overwatch

Idén a nyárelő tehát jól indul: a Blizzard által jegyzett Overwatch május 24-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Raádásként a nyílt betában játszhatunk is, méghozzá május 5-9 között.

Indulhat a csapatok összeállítása, kezdődhet a védelem – a jövő harca megkezdődik! A Blizzard a napokban jelentette be, hogy az Overwatch ideje vészesen közelít, méghozzá a három leginkább népszerű platformra (PC, PS4, Xbox One). A start időpontja 2016. május 24-e lesz, úgyhogy a világ hőseinek fel van adva a lecke: már elő is rendelhetik a játékot, amely előreláthatólag is nagy népszerűségnek fog örvendeni.

A Blizzard csapat-központú FPS-ében klasszikus elemekkel találkozhatunk majd, így a műfaj szerelmesei egész biztos, hogy megtalálják számításaikat. Már előre begyakorolhatják a taktikát a május elején induló Overwatch nyílt betában – itt lehetőség nyílik arra, hogy mind a 21 hőst kipróbálják, valamint felfedezzék az akciókat, azok mélységét, illetve az egész Overwatch vibráló világát.

„Az Overwatch egy csapatközpontú shooter mindenkinek, mélyrehatoló kooperatív játékmenettel, gyors és vicces akcióval, sok hőssel” – mondta Mike Morhaime, a Blizzard első embere. „Úgy gondoljuk, a PC-s és a konzolos felhasználók nagyon fogják szeretni ezt a játékot, épp ezért izgatottan várjuk a launch-ot május 24-én” – tette hozzá.

Az Overwatch világában a játékosok legendás különítményekben vehetik fel a küzdelmet katonák, tudósok, kalandorok személyében és tanúbizonyságot tehetnek rátermettségükről a harcmezőkön a jövő világában. A játék 21 hőst tartalmaz majd, mindegyikükhöz kivételes fegyverek párosíthatók hihetetlen képességekkel. A csapatmunka elengedhetetlen lesz ahhoz, hogy a kitűzött feladatokat teljesíteni lehessen, sokféle kombináció létezik majd a megoldásokhoz.

Amióta az Overwatch bejelentésre került a 2015-ös Blizzcon-on, a Blizzard számos részletet felfedett. Ilyen például a Control elnevezésű új térkép típus, vagy a Loot Boxes opció, amellyel a játékosok számtalan kozmetikai itemet tudnak szerezni.

A Quick Play mód automatikusan összeállítja a karakterhez leginkább illő meccseket, olyan játékosokat keresve online, akiknek hasonló skilljei vannak, mint nekünk. A Blizzard egyébként úgy tervezi, hogy az Overwatch patcheiben érkező új térképek és hősök ingyenesek lesznek.

Exit mobile version