Site icon TechAddikt

95 százalékkal kevesebb energiafelhasználást és 99 százalékkal kevesebb hulladéktermelést biztosít az Epson új nyomtatója

Az Epson új WorkForce Pro WF-C869RDTWF nyomtatójával a felhasználók akár 95 százalékkal több energiát takaríthatnak meg amellett, hogy a készülék 99 százalékkal kevesebb hulladékot termel.

Így csökkenthető az állásidő, miközben akár 84 000 oldal is kinyomtatható a kellékanyagok cseréje nélkül.

Az időhiánnyal és a kellékanyagok kezelésével küzdő vállalkozások a „start-stop printing” rendszerrel akár 94 százalékkal1 csökkenthetik a beavatkozás miatti állásidőt az új WF-C869RDTWF modellel, hiszen az Epson nagy kapacitású RIPS (Replaceable Ink Pack System) technológiájának köszönhetően a tintát ritkán kell cserélni.

Az A3 méretű, színes, multifunkciós nyomtató (MFP) hozzájárul a vállalatok hatékonyságának növeléséhez. Az első oldal kinyomtatásának ideje rövid: a készülék akár háromszor gyorsabban képes nyomtatni, mint a konkurens termékek1, mivel nincs szükség felmelegedési időre. Az okostelefonokra emlékeztető, intuitív érintőképernyő és felhasználói felület miatt a kezelése már a kezdetektől fogva egyszerű.

Az új nyomtatót kifejezetten vállalatok számára tervezték, hiszen használatukkal csökkenthető az a távolság, amit a felhasználóknak az anyagok begyűjtéséhez meg kell tenniük.

Exit mobile version