Site icon TechAddikt

A Dell Technologies új szintre emeli a hibrid munkavégzést

A Dell Technologies bemutatta az intelligens számítógépekből, kiegészítőkből, szoftverekből és szolgáltatásokból álló új portfólióját, amely segít a hibrid munkavégzés jövőjének megalapozásában. 

„A hibrid munkavégzés már nem csak egy elképzelés vagy kiváltság, ma már ez az általános. A legfontosabb feladatunk a hatékonyság biztosítása minden helyszínen. A legújabb üzleti portfóliónk a közös munkát, az intelligenciát és a biztonságot helyezi előtérbe, és még nagyobb hangsúlyt fektet a mostani, és a jövőben felmerülő igények kiszolgálására” – mondta Ed Ward, a Dell ügyfélmegoldásokkal foglalkozó csoportjának elnöke.

A Dell Technologies új kutatása szerint4 a munkavégzők 44 százaléka szeretné, ha a vezetői biztosítanák a munkavégzéshez megfelelő eszközök és infrastruktúra használatát, illetve lehetőséget a munkavégzés módjának kiválasztására.  A Dell legújabb üzleti termékei segítik az informatikai csapatokat abban, hogy a legideálisabb eszközöket biztosíthassák a felhasználóiknak a munkavégzéshez.

Hatékonyabb hibrid munkavégzés 

Dell Optimizer egy mesterséges intelligenciára épülő szoftvercsomag, amely a világ legintelligensebb, mesterséges intelligenciát alkalmazó számítógépeit is vezérli. Elősegíti a testreszabott felhasználói élmény megvalósítását, az adatvédelmi kockázatok és a zavaró tényezők csökkentését. 

A Dell Optimizer a moduláris üzembe helyezéssel új szintre emeli a könnyű kezelhetőséget. Legyen szó felhasználóról vagy rendszergazdáról, bárki rugalmasan kiválaszthatja a telepíteni kívánt funkciókat.

A munkavégzés továbbfejlesztése minden szempontból

A Dell egyaránt kínál új termékeket üzleti vezetőknek és felhasználóknak, akik a hordozhatóságot és a kiemelkedő teljesítményt keresik – mindezt a 12. generációs Intel® Core processzorokkal és a legújabb csatlakozási lehetőségekkel kiegészítve (beleértve az 5G-t és az Intel® Wi-Fi 6E-t is).

A grafikus alkotómunkát végzők és a mérnökök maximális teljesítményre és hordozhatóságra támaszkodhatnak az új mobil Dell munkaállomásokkal és a hozzájuk ajánlott perifériákkal. 

Mivel a munkavállalók sok esetben különböző helyeken dolgoznak, a megfelelő kiegészítő eszközök és az informatikai szolgáltatások elengedhetetlenek a zökkenőmentes és könnyen igénybe vehető megoldások megteremtéséhez. 

A konferenciahívások korában a Dell Speakerphone és a Dell Slim Conferencing Soundbar a világ legintelligensebb Microsoft Team tanúsítvánnyal rendelkező hangszórója16 és soundbarja.17 Mesterséges intelligencia vezérelte zajszűrő funkcióval csökkentik a háttérzajt, miközben megőrzik az emberi hangok tisztaságát, így a felhasználóknak gazdagabb és tisztább hangélményben lehet részük.

Fenntarthatóság és biztonság 

A Dell minden terméket a fenntarthatóság és a biztonság melletti elköteleződésének jegyében fejleszt ki. Az új portfóliókban még több fenntartható gazdaságból származó alapanyagot használtak fel. Az új csomagolás 100%-ban újrahasznosított és megújuló anyagokból18 készült – és teljes mértékben újrahasznosítható19 –, és elérhető minden új Latitude laptop, Precision mobil munkaállomás és XPS modell esetében. 

A Dell kínálja továbbá az iparág legbiztonságosabb üzleti célú számítógépeit20 – mind szoftveralapú, az operációs rendszeren túli védelmi rendszerek, mind hardveralapú, az operációs rendszer képességeit megalapozó védelem használatával. Immáron minden Dell Latitude eszközön elérhető a Self-Healing Image Recovery, amely egy katasztrófa után képes visszaállítani az operációs rendszert.

Exit mobile version