Site icon TechAddikt

A QNAP meghosszabbította az ingyenes QVR Elite licencek igénylési határidejét

A QNAP Systems, Inc. (QNAP), a számítási-, a hálózatépítési- és a tárolási megoldások vezető innovátora örömmel jelentette be, hogy meghosszabbítja a Surveillance Station licencek ingyenes QVR Elite licencre történő átváltási idejét.

A QuTS hero és a QTS NAS-on is futtatható QVR Elite személyre szabható előfizetési tervekkel teszi lehetővé a felhasználók számára azt, hogy az üzleti igényeik alapján alacsonyabb TCO-val (teljes tulajdonlási költség) építsenek ki egy felügyeleti rendszert. A QVR Elite a Surveillance Station alkalmazásra kínál egy modernebb alternatívát, amely az egyszerű felügyeleti képességeken kívül támogatást nyújt a QVR Face intelligens arcfelismerés, valamint a QVR Human emberszámláló szolgáltatások rögzített felvételeken történő alkalmazására

A QNAP most a már aktivált Surveillance Station licenccel rendelkező felhasználók számára lehetőséget nyújt, hogy aktív előfizetésüket egy 3 éves QVR Elite licencre válthassák át. Minél több 1-csatornás licenccel rendelkezik egy adott felhasználó, annál több licencet válthat be a promóció ideje alatt. A promócióban történő részvételhez a felhasználóknak be kell lépniük a QID-fiókjukba, majd az ott elérhető regisztrációs űrlap kitöltésével jelentkezhetnek az ingyenes licenckulcsaikért. 

A promóció időtartama:

Elérhetőség

A QVR Elite már letölthető a QTS/QuTS hero App Centerből.

A QVR Pro Client a számítógépekre (Windows és Mac) innen tölthető le, Android, illetve iOS eszközökhöz pedig a Google Play Store-ból és az App Center-ből.

Minimális rendszerkövetelmények

Exit mobile version