Site icon TechAddikt

Az Acer három vezető pozíciójú tajvani kórházzal működik együtt

Az Acer bejelentette együttműködését három vezető kórházzal Tajvanon.

Fókuszban az egészségmenedzsment, szerteágazóan a tajvani kontinensen, nevezetesen a Taipei Medical University Hospital (TMUH), a Changhua Christian Hospital (CCH), valamint a Kaohsiung Medical University Hospital (KMUH) kapcsán.

A fő célkitűzés a közös együttműködés az egészségmenedzsment kapcsán, felhőalapú szolgáltatásokkal és fejlesztésekkel karöltve. Mindez online és offline részleteket is magában hordoz, összefogva az egészségügyet, az információs-informatikai technológiákat, valamint a manapság nélkülözhetetlen okoseszközöket.

Az Acer Cloud Technology Inc. első embere, Maverick Shih rámutatott: „A távolról is vezérelhető-felügyelhető egészségügy lassan globális trenddé válik. A tajvani egészségügyi minisztérium néhány napja már folyamatosan dolgozik a kollaboráció részletein, ugyanakkor az Acer is kimondottan izgatott, hogy Tajvan vezető orvosi csapataival dolgozhat. Azon leszünk, hogy remek egészségügyi szolgáltatásrendszer-kiegészítőket fejlesszünk, összekössük a városok rendszerét okosfunkciós felületeken, valamint népszerűsítsük az ehhez tartozó felhőalapú szolgáltatásokat.”

 

Exit mobile version