Site icon TechAddikt

Blizzard Entertainment a Gamescom 2015-ön

A Blizzard Entertainment bejelentette, hogy nagy erőkkel lesz jelen az idei, 2015-ös Gamescom rendezvényen. A világ legnagyobb interaktív expója augusztus 5-étől augusztus 9-éig tart majd Kölnben.

Mindazok, akik meglátogatják majd a Blizzard standját (Hall 7), betekintést nyerhetnek a Heroes of the Storm, a Hearthstone: Heroes of Warcraft, Starcraft II: Legacy of the Void, Overwatch, valamint World of Warcraft: Warlords of Draenor legújabb tartalmakba. A látogatók ezen felül élő Blizzard-aktivitással is találkozhatnak majd folyamatosan, beleértve a közönség által preferált táncos- illetve kosztümös megmozdulásokat is. Továbbá a rajongók Blizzard relikviákat is vásárolhatnak Blizzard store-ban (Hall 5.1).

Hearthstone – fókuszban kétségkívül a legújabb single player kaland, a Blackrock Mountain lesz.

Heroes of the Storm: ikonikus Blizzard-karakterek a múltból és jelenből. Az akciódús ingyenesen játszható online csapatjátéka hamarosan kilép béta stádiumából.

Overwatch – a játék először publikusan Európában a Gamescom 2015-ön lesz játszható! E futurisztikus csapatjáték-alapú shooter hősök választásával ígér frenetikus játékélményt.

Starcraft II: Legacy of the Void: megtapasztalhatjuk élőben a legújabb SC II expanzió lényegi elemeit, mely jelenleg még zárt bétateszt fázisban leledzik.

World of Warcraft? Warlords of Draenor: nem tudni, hányas verziószámnál jár akkor majd a játék, de az biztos, hogy a Blizzard számos meglepetéssel és aktivitással készül azok számára, akik ellátogatnak a standjukhoz.

A Gamescom 2015-ön a Blizzard további programokkal, bejelentésekkel készül. A fejlesztők többek közt beszélnek majd a távlati, illetve közeli tervekről, a nagyszínpadon folyamatos élő show vár mindenkit, izgalmas show-elemekkel, továbbá kvízek, feladványok lesznek a felhozatalban.

Exit mobile version