Site icon TechAddikt

IFA 2016: moziszerű szórakozás, felturbózott teljesítmény az ASUS ZenPad 3S 10-től

Az IFA 2016-on bemutatásra került az ASUS ZenPad 3S 10 is. Az eszköz egy 9.7 hüvelykes táblagép, amelynek fantasztikus nagyfelbontású (QXGA, 2048×1536 képpontos) érintőképernyője egy elképesztően karcsú, kompakt és elegáns házban kapott helyet.

Az egy alumíniumtömbből kimart ház nem csak a letisztult vonalvezetésről gondoskodik, de ez teszi lehetővé, hogy a készülék mindössze 5,8 mm vastag legyen. A fém hátoldali felület és a lekerekített élek finom matt homokfúvott felülete és a gyémántmarású élbarázdák nagyon vonzó megjelenést kölcsönöznek a gépnek.  A képernyőt egy 5.3 mm széles perem keretezi – ennél a világ egyetlen más táblagépének sincs keskenyebb –, ami kategóriavezető, 78 százalékos képernyő/ház arányt jelent, és az egyik legkompaktabb 9,7 hüvelykes táblagéppé teszi az eszközt.

A ZenPad 3S 10 egy sor olyan jellemzővel bizonyítja, mennyire fontos neki a szórakoztatás, amely nagy segítség ahhoz, hogy a médiatartalmak a lehető legjobban nézzenek ki és szólaljanak meg. Az Exclusive ASUS Tru2Life videojavító technológia feljavítja a videók élességét és kontrasztértékét azzal, hogy intelligensen elemzi a képkocka minden egyes pixelét, majd egyedileg optimalizálja ezeket fényerő, kontraszt, szín és élesség tekintetében – még a képkocka megjelenítése előtt.

A táblagép erőteljes sztereo audiorendszere új ötmágneses hangszórókat használ a hangos, tiszta megszólaláshoz. Emellett az NXP intelligens erősítőtechnológia lehetővé teszi a hangszórók erősebb kivezérlését, megelőzve ezzel a torzítást és a hangsugárzók hosszabb távú károsodását. A Hi-Res Audio (HRA) támogatásának köszönhetően különlegesen tiszta,  részletes 24 bites, 192 kHz-es – ez a CD-minőség négyszerese – hangok szólalhatnak meg, különleges térérzettel és az eredeti felvételhez hű minőségben. A DTS Headphone:X virtuális 7.1 csatornás surround hangtechnológia automatikusan optimalizálja és behangolja a csatlakoztatott fejhallgatókat a 7.1 csatornás térhatású házimozi magával ragadó élményének szimulálásához.

A Powering ZenPad 3S 10 egy sor olyan fejlett összetevőt takar, mint a hatmagos MediaTek 8176 processzor, amelyet 4 GB RAM támogat. Az adattárolást a táblagép akár 64 GB alaplapra szerelt eMMC memóriával és egy micro SD kártyaolvasóval oldja meg, amely akár 128 GB kapacitású kártyákat is fogadhat. A ZenPad 3S 10 az első olyan ASUS táblagép, amelybe ujjlenyomat-olvasót építettek a gyors feloldáshoz és zároláshoz. Az érzékelő a támogatott alkalmazásokban hitelesítésre is használható. A ZenPad 3S 10 a külön vásárolható ASUS Z Stylusszal is használható, amely a papírra írás természetes élményét kínálja, és amely számos hasznos irodai alkalmazással működik. A ZenPad 3S 10 nagy kapacitású, 5900 mAh-s akkumulátora akár 10 órás filmnézést vagy 12 órányi Wi-Fi-s webböngészést is megenged. Az akkumulátort a Qualcomm Quick Charge 3.0 technológiájával is kiegészítették, amellyel három óra alatt teljesen feltölthető a gép – ez egy ilyen nagy kapacitású akkumulátornál hihetetlenül rövid idő.

Exit mobile version