Site icon TechAddikt

Már kapható itthon is az új Dell Inspiron 15 és 17 5000

Decembertől már Magyarországon is elérhetők a Dell új laptop kollekciójának részét képező Inspiron 15 és 17 5000 laptopok.

A számos színben, méretben és konfigurációban elérhető modellek az egész család számára lehetőséget kínálnak szórakozásra, alkotásra vagy akár munkára.

Az Inspiron 15 5000 tökéletes választás az egyéni felhasználók és a közös számítógépet használó családok számára, míg az Inspiron 17 5000 akár egy asztali számítógépet is kiválthat. Megszabadulhat a kábelerdőtől és bárhova magával viheti munkáit és szórakoztató tartalmait.

Legfontosabb jellemzők:

• Új, vékonyabb kialakítás, és számos izgalmas színváltozat1 fekete, sötétszürke, fehér, sötétkék, kék és piros
• Élénk, opcionális FHD felbontású kijelző a gyönyörű grafikához és választható érintőképernyő a 15 hüvelykes változaton
• A TrueColor2 technológia akár kétszer élénkebbé és élethűbbé teszi a képeket és videókat
• Opcionális infravörös kamera Windows Hello szolgáltatással: akár egyetlen pillantással bejelentkezhet (csak a 15 hüvelykes FHD érintőképernyős változatban)
• DVD-meghajtó a további tárhelyhez és a videók megtekintéséhez
• A hetedik generációs Intel Core processzoroknak köszönhetően a laptopok kiváló teljesítményt, gyors válaszidőt és bőséges tárhelyet kínálnak, emellett rendelhető hozzájuk különálló grafikus vezérlő is

A Dell Premium Support szolgáltatás opcionálisan megvásárolható a modellekhez, amellyel megvédheti eszközét, bárhová utazik. Ez a Dell személyi számítógépekhez elérhető szolgáltatása, amely proaktív, automatizált hardveres és szoftveres támogatást nyújt az ügyfeleknek. A Dell az első és egyetlen olyan vállalat, amely olyan proaktív automatizált támogatást nyújt, ahol szakértő technikusok napi 24 órában állnak rendelkezésre. A hardver- és szoftverproblémákat pedig távoli diagnosztika után helyszíni szervizzel orvosolja.

Exit mobile version