Site icon TechAddikt

Netgear: itt a világ első gigabites LTE mobil router

A Netgear bemutatja a fejlett WiFi rendszerét azoknak, akik folyamatosan úton vannak – a Netgear Nighthawk M1 mobil router a világ első konzumer gigabit LTE eszköze, ami képes elérni a maximális 1Gbps sebességet mellyel egy teljesen új élményt nyújt a mobil adathasználatban.

Kombinálja az ultragyors letöltési sebességet a Cat 16 LTE Advanced és 4 csatornás Carrier Aggregation funkciót (ez azt jelenti, hogy ha egy szolgáltatónak 4 nem összefüggő csatornája van, akkor a router ezek összefűzésével mind a négy csatorna sebességét képes kihasználni). Ez a prémium mobil router a legjobb internet felhasználói élményt nyújtja, legyünk akár úton, vagy otthonunkban.

Mint az utazóknak készült high-end mobil router a Nighthawk M1 biztonságos LTE kapcsolatát akár 20 WiFi eszközzel is megoszthatod, streamelhetsz tartalmakat, lejátszhatod multimédia fájljaidat családodnak. Legyél bárhol is a világon, a Nighthawk M1 együttműködik az Arlo biztonsági kamerák alapkészülékével, hogy megfigyelhesd otthonodat. Az egyszerű és intuitív alkalmazás alapú felhasználói felületen keresztül nyújtja a szülői felügyeleti lehetőségeket, a továbbfejlesztett JumpBoost funkciót és a hosszú akkumulátor üzemidőt a teljes napon át tartó folyamatos használatához. A Nighthawk M1 mobil router Gigabit LTE szabvánnyal a mobil szélessáv új élményt biztosítja.

Az M1 mobil router legfontosabb jellemzői:

Exit mobile version