Site icon TechAddikt

Szeptember 2-án érkezhet a World of Warcraft: Warlords of Draenor 6.2.2 patch

Az európai oldalon ugyan még nem szerepel, de az amerikai Battle.net már írja, hogy szeptember 1-jén érkezik hozzájuk a World of Warcraft: Warlords of Draenor 6.2.2-es patch, Európába pedig minden bizonnyal másnap, szeptember 2-án. Azok, akik teljesítik a Draenor Pathfinder achievementet, ettől a dátumtól kezdve repülhetnek Draenoron – derül ki a worldofwarcraft.hu cikkéből.

Repülés Draenoron

Azok, akik teljesítik a Draenor Pathfinder account-wide achievementet, mostantól repülhetnek Draenoron. Az achievement egyes részeit más-más karaktereken is teljesíthetjük, nem kötelező ugyanazon karakterrel megcsinálni mindet.

PvP Mercenary mód

Ha a várakozási idő túl hosszúvá válik Ashranra vagy random BG-re, lehetőségünk lesz az ellenséges frakció soraiba ideiglenesen átigazolni, az Ashranban megjelenő ügynököknél jelentkezve.

A játék automatikusan fajt vált nekünk, és a frakcióspecifikus achievementek kivételével mindent ugyanúgy megszerezhetünk, mintha a saját oldalunkon küzdenénk.

Raidek és dungeonök

  1. Új Timewalking jutalmak: a Timewalking insták teljesítéséért mostantól Timewalking Badge-t kapunk, amiket az ilyen hétvégék alatt megjelenő vendoroknál költhetünk el játékokra, mountokra, és olyan itemekre, amik a játékos aktuális szintjére skálázódnak fel.
  2. Azok a bossok, akik nem átlagos lootot dobnak (például a Blue Proto-Drake), mostantól Timewalking nehézségen is dobhatják ezeket.
  3. A napi második random heroic instáért mostantól 50 Garrison Resource-t kapunk, az eddigi 0 helyett.

PvP

Ezentúl Ashranból is dezertálhatunk. Amint belépünk Ashranba, kapunk egy 10 perces buffot, az Ashran Tour of Dutyt. Ha ennek lejárta előtt lépünk ki, a szokásos 15 perces Deserter debuffot kapjuk meg.

Küldetések

Új heti küldetés azoknak a felzárkóztatására, akik a legendary küldetés elején vannak, a Highmaulból és Blackrock Foundryból eső itemek gyorsabb gyűjtésére.

Zónák, lények, NPC-k

Gyűjtemények

Minden mount mérete maximum 150%-kal növelhető, akármilyen kozmetikai itemet, potit vagy más eszközt vetünk be.

Itemek

Garrison

Achievementek

A Naval Mechanics achievement most már teljesíthető kell, hogy legyen, a játék helyesen követi az Equipment Blueprint: Blast Furnace megszerzését.

Racialok

Kasztok

Druid

Monk

Priest (Shadow)

Warrior

Exit mobile version