Site icon TechAddikt

Világelső: 16.8 millió színt képes megjeleníteni a Thermaltake Floe Riing RGB TT Premium Edition

A Thermaltake bemutatta a legújabb all-in-one vízhűtését – a Floe Riing RGB TT Premium Edition termékcsaládot. Elérhető 240mm, 280mm és 360mm-es méretben, a Floe Riing RGB a világ első 16.8 millió szín megjelenítésére képes CPU hűtője, mely kiemelkedő teljesítményt biztosít kiváló minőségének köszönhetően, valamint programozható LED világitással is fel van szerelve.

A nagy felületű radiátor és a nagy teljesítményű vízpumpa, valamint a hűtőblokk kiemelkedő CPU és GPU hűtési teljesítményre képes pontosan akkor, amikor az a legfontosabb, például játék közben.

A hűtőblokkon és a ventilátorokon található LED-ek a Riing Plus RGB szoftverrel konfigurálhatók. Az elérhető funkciók között azonban nem csak a fények beállítása található meg, hanem figyelemmel kísérhetjük a ventilátorok teljesítményét, a processzor hőfokát is.

Talán a legfontosabb azonban ezeken felül is az, hogy támogatja az összes jelenlegi processzorfoglalatot, igy az Intel LGA 2066 és AMD AM4-et is. A Thermaltake Floe Riing Plus RGB TT Premium Edition termékcsalád már elérhető a TT Premium webshopjában.

Exit mobile version