Site icon TechAddikt

Acer Revo One: helytakarékos, teljes értékű szórakoztatóközpont

Az Acer bemutatta az Acer Revo One RL85 modellt. Kifejezetten kicsinek számít kategóriájában, mégis rendkívül nagy tudással rendelkezik: az Acer Revo One egy stílusos PC arra tervezve, hogy az egész család szórakoztató központja lehessen.

Multimédiás megosztás, tartalom streamelés, nagy háttértárolóhely – minden egy eszközben, úgy, hogy teljes mértékben átveszi egyéb megoldások szerepét, úgy, hogy közben még helyet is szabadít fel az irodában, vagy akár a lakásunkban. Az Acer Revo One megtekinthető lesz január 5-étől a CES 2015-ön, Las Vegasban (The Mirage).

Teljes értékű szórakoztatóközpont

Az Acer Revo One alapvetően otthoni felhasználásra lett tervezve, Intel Core i5 vagy i3 processzorokkal. Az eszköz támogatja a dupla kijelzős megoldásokat (HDMI és Mini DisplayPort), az Ultra HD felbontást (3840×2160) 4K2K video kimenettel, mely négyszerese a full HD (1080p)-nek; 7.1 pontos hangkimenete pedig egy részletgazdag, életszerű moziélményt kínál. Az Acer Revo One valóban ideális sorozatok, mozik, vagy kép slideshow-k megtekintéséhez. Nem kevesebb, mint 3 darab HDD hellyel rendelkezik a termék, egyenként 2TB kezelhetőséggel. Ha ez még mindig nem lenne elegendő hely, az Acer Revo One bővíthető két SATA porttal, akár 6TB-ig, RAID 0/1/5 támogatással a mindenkori legjobb adatbiztonbságot szem előtt tartva. Az AC Protocol rendszernek köszönhetően a Wi-FI egység masszív vezetéknélküli kapcsolatot biztosít, amely ötször gyorsabb, mint a hagyományos BGN.

Remek, mindenhová illeszkedő dizájn

Az Acer Revo One nem csak kiváló belső képességekkel rendelkezik, a külső is magáért beszél. A termék úgy lett tervezve, hogy az minden környezetbe tökéletesen passzoljon, a hálószobától a nappaliig, vagy akár a gyerekszobában is jól mutasson: diszkrét és stílusos egyben. Fekete és fehér színben egyaránt elérhető, fényes, sima felülettel, lekerekített élekkel és sarkokkal. Talán minimalistának is jellemezhető a kinézet, ami egy minőségi PC egyik alappillérének számít. A gépházon még található (felső rész) egy SD kártyaolvasó is, négy LED társaságában, melyek alapvetően a HDD és LAN aktivitásokat jelzik vissza. A hátsó részen helyezkednek el az aljzatok, itt kettő USB 2.0, kettő USB 3.0, valamint HDMI és mini DisplayPortokat találunk. Fentiek tekintetében tehát a felhasználók mindent megtalálnak az Acer Revo One kapcsán, ami az adattároláshoz elengedhetetlen.

Acer BYOC™ alkalmazások

Az Acer Revo One rendelkezik Acer Build Yourt Own Cloud (BYOC) támogatással is, mely a felhasznűlóknak teljes hozzáférést biztosít fáljaikhoz bármely eszközükről bárhonnan, bármikor. Az Acer eszközök mostanra mind fel lettek ruházva a BYOC által kiaknázható lehetőségekkel, fájl, fotó, zene, dokumentumok tárolásához és azok távoli, felhő alapú hozzáféréséhez – melyekhez természetesen nem az Acer által gyártott eszközökről is könnyedén hozzá lehet férni a BYOC révén. Így tehát a legjobb: minden biztonságban, egyetlen felhőben.

Távirányítóval felvértezve

Az Acer felismerte, hogy napjaink fő irányvonala a médiahasználat a szegmensben. Ebből adódóan kell olyan kiegészítő eszköz az élményhez, amellyel megkönnyíthető a használat: az Acer Revo One egy opcionális teljeskörű távirányítóval rendelkezik. Ez a kiegészítő egy teljes értékű billentyűzetet is tartalmaz, mellyel egyszerűen lehet gépelve kereséseket kezdeményezni, a nagymértetű trackpad pedig a médiatartalmak kiválasztásában, azok közti navigálásban segít. Az Acer Smart Controlnak köszönhetően iOS és Android rendszereken is elérhető már egy applikáció, mellyel az Acer Revo One közvetlenül az okostelefonról is irányítható.

 

Exit mobile version