Site icon TechAddikt

Az Acer 2016-os őszi termékkínálatával ismerkedtünk a CHS rendezvényén

Egyfajta hagyomány, hogy a CHS disztribúció periodikusan megrendezi a termékeihez köthető partnernapját, amelyen a legfrissebb újdonságok közül szemezgethetnek a meghívottak. Az Acer is jelen volt a legutóbbi CHS-eseményen.

Számos újdonságot állított ki az Acer, fókuszba helyezve az őszi portfólió kiemelt, aktuális darabjait. Az Acer TravelMate X3 üzleti széria alapvetően a KKV szegmenst szólítja meg, olyan felhasználókat célozva, akiknek fontos a stílusos munkavégzés. A TravelMate X349 például pont ilyen (ez a belépő szint itt), 14 colos képátlóval, alumínium borítással, 1.5 kilogrammos súllyal. A kijelző IPS alapokat kapott, FHD felbontásra képes, és a hardver akár 8GB DDR4 RAM-mal is működhet.

Az Acer Aspire S 13 szintén kiemelt hangsúlyt fektet a dizájnra, de a belbecs sem elhanyagolandó: Windows 10 alapokon, 10 pontos érintőképernyővel szerelten érkezett a termék, hatodik generációs Intel Core CPU-k és akár 8GB LPDDR3 rendszermemóriával szerelten. Külön kiemelendő az 54 Wh-s 3 cellás lítium-ion akkumulátor, mely akár 13 órás rendelkezésre állási időt is lehetővé tesz. Az eszközön a legújabb USB Type-C port is fellelhető, a többi USB pedig 3.1-es.

Kiemelt figyelmet kapott a standon kiállított Acer Switch Alpha 12 is, amely egy világelső vízhűtéses kettő az egyben notebookot takar.

Alapvetően a termék olyan munka- vagy felhasználási körzetbe ajánlott, ahol követelmény a csendes működés – irodák, osztálytermek, könyvtárak előnyben. Hatodik generációs Intel Core processzorral, ventilátormentes kialakítással működik tehát a rendszer, az IPS alapú 10 pontos érintőkijelző pedig tovább könnyíti a munkavégzést. Maximális felbontásra 2160×1440-et tud a Switch Alpha 12, a tiszta képmegjelenítésről egy Intel HD Graphics 520 GPU gondoskodik.

Természetesen a gaming vonal sem hiányozhatott a felhozatból: a fókusz most az Acer Predator Z1 monitorsorozat 31.5, 30, illetve 27 colos képátlóval domborít, NVIDIA G-SYNC technológiával, 21:9 képaránnyal, hajított panellel is. Újdonság a 30 col képátlós 1800R, ultraszéles FHD felbontásban 2560×1080 képpontot kapunk, 4ms GTG response idővel.

Túlhúzással akár 200MHz-s képfrissítési frekvencia is beállítható, a betekintési szög pedig 178 fok – így tökély lehet a széria bármelyik tagja például társas, kollektív játékélményhez.

Bővebben az Acer újdonságairól ide kattintva lehet olvasni.

Fotóink elkészítéséhez Canon termékeket használtunk.

Az online (Instagram, Facebook, Twitter) és egyéb kommunikációhoz ASUS Zenfone okostelefonokat használunk.

Együttműködő partnereink: Acer, ASUS, Camera Kft., Canon, Gigabyte, EPSON, Sony PlayStation, Nintendo, G DATA, Konzolvilág

Utómunka hardver: ASUS, Acer, Gigabyte

Exit mobile version