TechAddikt Hardver Acer Az Acer 2016-os őszi termékkínálatával ismerkedtünk a CHS rendezvényén

Az Acer 2016-os őszi termékkínálatával ismerkedtünk a CHS rendezvényén

Egyfajta hagyomány, hogy a CHS disztribúció periodikusan megrendezi a termékeihez köthető partnernapját, amelyen a legfrissebb újdonságok közül szemezgethetnek a meghívottak. Az Acer is jelen volt a legutóbbi CHS-eseményen.

acer-2016-oszi-ujdonsagok-chs-techaddikt-7

Számos újdonságot állított ki az Acer, fókuszba helyezve az őszi portfólió kiemelt, aktuális darabjait. Az Acer TravelMate X3 üzleti széria alapvetően a KKV szegmenst szólítja meg, olyan felhasználókat célozva, akiknek fontos a stílusos munkavégzés. A TravelMate X349 például pont ilyen (ez a belépő szint itt), 14 colos képátlóval, alumínium borítással, 1.5 kilogrammos súllyal. A kijelző IPS alapokat kapott, FHD felbontásra képes, és a hardver akár 8GB DDR4 RAM-mal is működhet.

Az Acer Aspire S 13 szintén kiemelt hangsúlyt fektet a dizájnra, de a belbecs sem elhanyagolandó: Windows 10 alapokon, 10 pontos érintőképernyővel szerelten érkezett a termék, hatodik generációs Intel Core CPU-k és akár 8GB LPDDR3 rendszermemóriával szerelten. Külön kiemelendő az 54 Wh-s 3 cellás lítium-ion akkumulátor, mely akár 13 órás rendelkezésre állási időt is lehetővé tesz. Az eszközön a legújabb USB Type-C port is fellelhető, a többi USB pedig 3.1-es.

Kiemelt figyelmet kapott a standon kiállított Acer Switch Alpha 12 is, amely egy világelső vízhűtéses kettő az egyben notebookot takar.

acer-2016-oszi-ujdonsagok-chs-techaddikt-2

Alapvetően a termék olyan munka- vagy felhasználási körzetbe ajánlott, ahol követelmény a csendes működés – irodák, osztálytermek, könyvtárak előnyben. Hatodik generációs Intel Core processzorral, ventilátormentes kialakítással működik tehát a rendszer, az IPS alapú 10 pontos érintőkijelző pedig tovább könnyíti a munkavégzést. Maximális felbontásra 2160×1440-et tud a Switch Alpha 12, a tiszta képmegjelenítésről egy Intel HD Graphics 520 GPU gondoskodik.

acer-2016-oszi-ujdonsagok-chs-techaddikt-1

Természetesen a gaming vonal sem hiányozhatott a felhozatból: a fókusz most az Acer Predator Z1 monitorsorozat 31.5, 30, illetve 27 colos képátlóval domborít, NVIDIA G-SYNC technológiával, 21:9 képaránnyal, hajított panellel is. Újdonság a 30 col képátlós 1800R, ultraszéles FHD felbontásban 2560×1080 képpontot kapunk, 4ms GTG response idővel.

acer-2016-oszi-ujdonsagok-chs-techaddikt-4

Túlhúzással akár 200MHz-s képfrissítési frekvencia is beállítható, a betekintési szög pedig 178 fok – így tökély lehet a széria bármelyik tagja például társas, kollektív játékélményhez.

acer-2016-oszi-ujdonsagok-chs-techaddikt-8

Bővebben az Acer újdonságairól ide kattintva lehet olvasni.

Fotóink elkészítéséhez Canon termékeket használtunk.

Az online (Instagram, Facebook, Twitter) és egyéb kommunikációhoz ASUS Zenfone okostelefonokat használunk.

Együttműködő partnereink: Acer, ASUS, Camera Kft., Canon, Gigabyte, EPSON, Sony PlayStation, Nintendo, G DATA, Konzolvilág

Utómunka hardver: ASUS, Acer, Gigabyte