Site icon TechAddikt

Előremutató szerver-megoldások a Dell kínálatában, kis- és középvállalkozásoknak

A Dell bejelentette, hogy bővíti a 13. generációs Dell PowerEdge szervercsaládját. A négy új belépő szintű szerver nagyobb teljesítményt, rugalmasságot és hatékonyságot biztosít, így teszik lehetővé a kis- és középvállatok (kkv) jövőbeli növekedését.

Az informatikai döntéshozók körében végzett friss nemzetközi kutatás eredménye szerint a kkv-k az informatika területén világszerte a teljesítmény, a hardverkapacitás és a technológiai komplexitás problémáival küzdenek leginkább1. A jövőbeli növekedés érdekében a Dell úgy alakította ki legújabb PowerEdge szervereit, hogy az ügyfelek legyőzhessék az említett akadályokat: nagyobb teljesítményt érjenek el, tudjanak igazodni a változó alkalmazásigényekhez és hatékonyabbá tehessék a működésüket.

Erőteljes, hatékony és sokoldalú

Az új Dell PowerEdge szerverek közé tartozik a rackszekrénybe szerelhető PowerEdge R330 és R230, valamint a torony kivitelű PowerEdge T330 és T130 szerver. Most először a T130 belépő szintű szerver a Dell OpenManage rendszer-felügyeleti portfóliójával együtt vásárolható meg. Ezek a szolgáltatások a központi telepítéshez szükséges időt 40 százalékkal2 csökkenthetik és egyszerűbb felügyeletet biztosítanak, ugyanakkor könnyen kezelhető eszközök. Az új szerverek a következőket kínálják az ügyfeleknek:

A belépő szintű PowerEdge szerverek legújabb generációja

Az új, belépő szintű PowerEdge szerverek nagy belső tárolókapacitással büszkélkednek, kiemelkedően rugalmasan konfigurálhatóak és bővíthető a memóriájuk. Az adott modelltől függően akár négy DDR4 memóriahellyel vagy nyolc merevlemezzel rendelkezhetnek. Az új szervercsalád tagjai:

Az új PowerEdge szerverek a Dell teljes körű hardverkínálatával, szoftvereivel és szolgáltatásaival minden szinten hatékonyabb működést és rugalmasságot biztosítanak.

„Világszerte több mint 125 millió kisméretű és otthoni iroda működik, amelyeknek egy kihívásokkal teli, gyorsan változó környezetben kell helytállniuk – miközben nem engedhetik meg maguknak azt a luxust, hogy külön informatikai részlegük legyen. Ezeknek az ügyfeleknek olyan megoldásokra van szükségük, amelyek támogatják a jövőbeli növekedést, emellett biztosítják az alkalmazások megfelelő teljesítményét és a hatékony működést. A Dell évtizedek óta támogatja ügyfeleit a céljaik elérésében, és az új, belépő szintű PowerEdge szerver biztosítja azt a szükséges teljesítményt, bővíthetőséget és rugalmasságot, ami az üzleti tevékenységüket még hatékonyabbá teheti” – mondta Ashley Gorakhpurwalla, a Dell Server Solutions alelnöke és vezérigazgatója.

Exit mobile version