Site icon TechAddikt

Finomítások a World of Warcraft: Warlords of Draenor 6.2-es patch rendszerében

Alig jött ki a World of Warcraft WoD 6.2 patch, a fejlesztők azonnal belenyúltak a rendszerbe, hogy minél előbb helyre igazítsák azokat a változtatásokat, amelyek következményeit esetlegesen a PTR-en nem látták. A worldofwarcraft.hu segítségével most jöjjenek a változtatások.

A változtatások közt vannak finom-és kevésbé finomhangolások. A tovább után összeszedtem nektek a hotfixeket, amiket már beraktak, vagy a hétvége folyamán terveznek.

Loot

Bashiok megírta, hogy több phat lootot kapunk, ha minden a tervek szerint alakul. A tervezett változtatások a következők:


Kasztok

Death Knight

Hunter

Shaman

 

Zónák


Patch notes-ban nem említett változtatások

Salvage Yard nerfelés

A Garrisonodban van/volt egy Salvage Yard, kivéve, ha rosszul csináltad. Ez nem túl érdekes dömtés és a jutalmak egyszerűen túl jók voltak ahhoz, hogy bármilyen más épületet számításba vegyél. Ha egy épület több előnyt nyúlt bizonyos fejlődési szakaszokban vagy a Garrisonod bizonyos életciklusaiban, az rendben van, de a Salvage Yard volt a jó út mindenkinek. Megértem, hogy a jutalmak nagyon jók voltak és most nem annyira jók… ez rossz, mert mindenki szereti a jó jutalmakat kevés erőbefektetéssel, de nem azt akarjuk, hogy egy jól lehartárolt út legyen, amit a legkönnyebb végigjárni, különösen, hogy a Salvage Yard a follower missziókra épített…

Nincs több loot osztás trash közben

Ezentúl a trash-ből eső BoE epicek mind Personal Lootban esnek, ezzel próbálják elkerülni, hogy a raidleaderek lefoglaljanak dolgokat, hogy mások munkájából nyerészkedjenek.

Nincs több magasabb szintű loot missziókból

Ezentúl a – immár a hajóink által hozott – ládákból ugyanolyan szintű raid loot esik, amiben éppen progresselünk. Tehát a Normal HFC bossok megöléséért Normal ládát hoznak a hajóink, a HC bossok megöléséért pedig Heroic ládákat.

World of Warcraft kapcsolódású cikkeinkhez az ASUS ROG GR8 gaming asztali PC-je nyújt hathatós segítséget.

Exit mobile version