TechAddikt Szoftver World of Warcraft Finomítások a World of Warcraft: Warlords of Draenor 6.2-es patch rendszerében

Finomítások a World of Warcraft: Warlords of Draenor 6.2-es patch rendszerében

Alig jött ki a World of Warcraft WoD 6.2 patch, a fejlesztők azonnal belenyúltak a rendszerbe, hogy minél előbb helyre igazítsák azokat a változtatásokat, amelyek következményeit esetlegesen a PTR-en nem látták. A worldofwarcraft.hu segítségével most jöjjenek a változtatások.

shipyard_wow_wod

A változtatások közt vannak finom-és kevésbé finomhangolások. A tovább után összeszedtem nektek a hotfixeket, amiket már beraktak, vagy a hétvége folyamán terveznek.

Loot

Bashiok megírta, hogy több phat lootot kapunk, ha minden a tervek szerint alakul. A tervezett változtatások a következők:

 • Annak, hogy egy mythic ötfős instából eső loot Warforged legyen megtriplázzák az esélyét. Ekkor a szokásos 685-ös itemlevel helyett 705-ös esik.
 • Több szett darab esik majd Normal és Heroic Hellfire Citadel bossokból. Ez mind Personal, mind Group Loot esetén érvényes.
 • Nagyobb eséllyel kapunk extra itemet, ha Seal of Inevitable Fate-et használunk, hogy újra szerencsét próbáljunk.


Kasztok

Death Knight

 • Teszt: A Frost Strike és az Obliterate újra ugyanannyit sebez, mint 6.2 előtt. Továbbá az Obliterate újra teljes sebzést okoz játékosok ellen.
 • Teszt: A Howling Blast 13.5%-kal kevesebbet sebez, de még így is valamivel többet, mint 6.2 előtt. Az AoE részhez nem nyúltak, az továbbra is az eredeti sebzés 100%-kát sebzi minden környező ellenfélre.
 • (Mint a DK-k sorsát szívén viselő ember, lefuttattam egy tesztet, a Frost még mindig túlteljesíti az Unholy-t single target DPS-ben, de AoE-ben valamelyest lemarad. – szerk.)

Hunter

 • Teszt: Az Improved Focus Fire mostantól növeli az Attack Powert, ahogy eredetileg is kellett volna.

Shaman

 • Teszt: A Lava Lash 20%-kal többet sebez
 • Teszt: A Stormstrike 20%-kal többet sebez
 • Teszt: A Windstrike 20%-kal többet sebez

 

Zónák

 • Elhelyeztek egy temetőt sokkal közelebb Throne of Kil’jaedenhez, amihez nem kell teljesíteni a „The Assault Base” küldetést.
 • A Looted Bleeding Hollow Treasure több Garrison Resource-ot tartalmaz.


Patch notes-ban nem említett változtatások

Salvage Yard nerfelés

A Garrisonodban van/volt egy Salvage Yard, kivéve, ha rosszul csináltad. Ez nem túl érdekes dömtés és a jutalmak egyszerűen túl jók voltak ahhoz, hogy bármilyen más épületet számításba vegyél. Ha egy épület több előnyt nyúlt bizonyos fejlődési szakaszokban vagy a Garrisonod bizonyos életciklusaiban, az rendben van, de a Salvage Yard volt a jó út mindenkinek. Megértem, hogy a jutalmak nagyon jók voltak és most nem annyira jók… ez rossz, mert mindenki szereti a jó jutalmakat kevés erőbefektetéssel, de nem azt akarjuk, hogy egy jól lehartárolt út legyen, amit a legkönnyebb végigjárni, különösen, hogy a Salvage Yard a follower missziókra épített…

Nincs több loot osztás trash közben

Ezentúl a trash-ből eső BoE epicek mind Personal Lootban esnek, ezzel próbálják elkerülni, hogy a raidleaderek lefoglaljanak dolgokat, hogy mások munkájából nyerészkedjenek.

Nincs több magasabb szintű loot missziókból

Ezentúl a – immár a hajóink által hozott – ládákból ugyanolyan szintű raid loot esik, amiben éppen progresselünk. Tehát a Normal HFC bossok megöléséért Normal ládát hoznak a hajóink, a HC bossok megöléséért pedig Heroic ládákat.

World of Warcraft kapcsolódású cikkeinkhez az ASUS ROG GR8 gaming asztali PC-je nyújt hathatós segítséget.