Site icon TechAddikt

Gokartozós sajtóeseményen mutatta be 2015-ös év végi újdonságait az Acer

Rendhagyó módon zárta 2015 Q4-et az Acer magyarországi képviselete: 5 szinttel a földfelszín alá, a Blaha Lujza téren található FlashKart-ba voltunk hivatalosak ezúttal.

Akinek mindez önmagában nem lenne különlegesség, annak megsúgjuk: mivel a helyszín teljesen zárt és fedett, no meg amúgy is illendő manapság környezetbarátnak lenni, a FlashKart gokartjai egytől egyig elektromos hajtásúak, így a dolog pikantériája egyebek mellett a hangtalan előzgetésekben, és az azonnal rendelkezésre álló nyomaték tekintetében volt keresendő.

No de az esemény apropóját nyilvánvalóan nem az egybegyűlt újságírók veresengése, hanem az Acer aktuális, 2015. év végi portfóliójának taglalása adta – bár a kettő szorosan összefüggött. Elsősorban a Predator portfólióra volt kihegyezve a hangsúly, hiszen mint tudjuk, a márka egyik, ha nem a legfontosabb húzótermék-portfólióját jelenti ezen vonal.

Aki mobilitásra vágyik, annak rögvest ott a 15, vagy 17 col képátlóval érkező gamer Predator noteszgép,  aki viszont mondjuk 64 GB fedélzeti RAM-ra és hihetetlen, már-már túlzónak tűnő teljesítményre, az választhatja nyugodt szívvel az Acer Predator G6 desktop megoldást.

Nem maradhatott ki a gamer megközelítésekből az Acer tablet szegmense sem. Tehát nem meglepő módon létezik gamer tablet is, igaz, Androidos, viszont kifejezetten mutatós, tetszetős darab – ez az Acer Predator 8 GT-810. Az eszköz kitűnő és erős termékspecifikációkkal rendelkezik, így az előrelátó vásárlók akár több évre is bebiztosíthatják magukat ezzel a hardverkiépítéssel – főként, ha Android alapú játékok előnyben részesítéséről lenne szó.

Ha már lúd, legyen kövér alapon megérkezett a hazai kereskedésekbe az Acer gamer projektora is, az Acer Predator Z650. A küllem itt is meggyőző, a piros-fekete színkombináció szép, s mint ugye tudjuk, a gamerek egyik fő igényük a vizualitásra fókuszál. S azt is tudjuk, hogy nem csak abban az értelemben, hogy mi jelenik meg a kijelzőn, jelen esetben a vásznon.

Természetesen egy valamirevaló, megújuló gamer portfólióban kiemelt helye van a célspecifikus monitoroknak is. E téren sem mutatott hiányt az Acer felhozatala, kipróbáltuk élőben kevéske Project Cars-szal a legfrissebb hajlított variációt is, illetve csemegéztünk az egyéb, helyszínen tesztelhető darabokból is.

Mivel a Techaddikt.hu hasábjain olvasóink mindig a legfrissebb kapcsolódó hírekkel találkozhatnak, így nem meglepő módon az Acer sajtóeseményén bemutatkozott eszközöket korábban, a nemzetközi premierek napján bemutattuk tételesen. Ha ez esetleg kimaradt volna mindezidáig, akkor ide kattintva bepótolható.

Egyébként az Acer 2015-ös évzáró eseményén más termékportfólió résztvevői is bemutatkoztak: ezekről szintén korábban már készítettünk hosszabb-rövidebb összefoglalókat. Kattintás ide a találati listáért.

Még több fotó: Techaddikt.hu Facebook oldal

Exit mobile version