TechAddikt Hírek Gokartozós sajtóeseményen mutatta be 2015-ös év végi újdonságait az Acer

Gokartozós sajtóeseményen mutatta be 2015-ös év végi újdonságait az Acer

Rendhagyó módon zárta 2015 Q4-et az Acer magyarországi képviselete: 5 szinttel a földfelszín alá, a Blaha Lujza téren található FlashKart-ba voltunk hivatalosak ezúttal.

acer-flashkart-evzaro-esemeny-2015-techaddikt-005

Akinek mindez önmagában nem lenne különlegesség, annak megsúgjuk: mivel a helyszín teljesen zárt és fedett, no meg amúgy is illendő manapság környezetbarátnak lenni, a FlashKart gokartjai egytől egyig elektromos hajtásúak, így a dolog pikantériája egyebek mellett a hangtalan előzgetésekben, és az azonnal rendelkezésre álló nyomaték tekintetében volt keresendő.

acer-flashkart-evzaro-esemeny-2015-techaddikt-007

No de az esemény apropóját nyilvánvalóan nem az egybegyűlt újságírók veresengése, hanem az Acer aktuális, 2015. év végi portfóliójának taglalása adta – bár a kettő szorosan összefüggött. Elsősorban a Predator portfólióra volt kihegyezve a hangsúly, hiszen mint tudjuk, a márka egyik, ha nem a legfontosabb húzótermék-portfólióját jelenti ezen vonal.

acer-flashkart-evzaro-esemeny-2015-techaddikt-001

Aki mobilitásra vágyik, annak rögvest ott a 15, vagy 17 col képátlóval érkező gamer Predator noteszgép,  aki viszont mondjuk 64 GB fedélzeti RAM-ra és hihetetlen, már-már túlzónak tűnő teljesítményre, az választhatja nyugodt szívvel az Acer Predator G6 desktop megoldást.

acer-flashkart-evzaro-esemeny-2015-techaddikt-002

Nem maradhatott ki a gamer megközelítésekből az Acer tablet szegmense sem. Tehát nem meglepő módon létezik gamer tablet is, igaz, Androidos, viszont kifejezetten mutatós, tetszetős darab – ez az Acer Predator 8 GT-810. Az eszköz kitűnő és erős termékspecifikációkkal rendelkezik, így az előrelátó vásárlók akár több évre is bebiztosíthatják magukat ezzel a hardverkiépítéssel – főként, ha Android alapú játékok előnyben részesítéséről lenne szó.

acer-flashkart-evzaro-esemeny-2015-techaddikt-004

Ha már lúd, legyen kövér alapon megérkezett a hazai kereskedésekbe az Acer gamer projektora is, az Acer Predator Z650. A küllem itt is meggyőző, a piros-fekete színkombináció szép, s mint ugye tudjuk, a gamerek egyik fő igényük a vizualitásra fókuszál. S azt is tudjuk, hogy nem csak abban az értelemben, hogy mi jelenik meg a kijelzőn, jelen esetben a vásznon.

acer-flashkart-evzaro-esemeny-2015-techaddikt-003

Természetesen egy valamirevaló, megújuló gamer portfólióban kiemelt helye van a célspecifikus monitoroknak is. E téren sem mutatott hiányt az Acer felhozatala, kipróbáltuk élőben kevéske Project Cars-szal a legfrissebb hajlított variációt is, illetve csemegéztünk az egyéb, helyszínen tesztelhető darabokból is.

acer-flashkart-evzaro-esemeny-2015-techaddikt-008

Mivel a Techaddikt.hu hasábjain olvasóink mindig a legfrissebb kapcsolódó hírekkel találkozhatnak, így nem meglepő módon az Acer sajtóeseményén bemutatkozott eszközöket korábban, a nemzetközi premierek napján bemutattuk tételesen. Ha ez esetleg kimaradt volna mindezidáig, akkor ide kattintva bepótolható.

acer-flashkart-evzaro-esemeny-2015-techaddikt-009

Egyébként az Acer 2015-ös évzáró eseményén más termékportfólió résztvevői is bemutatkoztak: ezekről szintén korábban már készítettünk hosszabb-rövidebb összefoglalókat. Kattintás ide a találati listáért.

acer-flashkart-evzaro-esemeny-2015-techaddikt-006

Még több fotó: Techaddikt.hu Facebook oldal