Site icon TechAddikt

Három új monitorral bővíti gaming sorozatát az AOC

Az AOC három olyan gaming monitort mutatott be, amelyek tovább bővítik azon sikeres gaming terméksorozatát, amelybe a népszerű G2460PF és G2460VQ6 modellek is tartoznak. Vonzó 3 oldalon keret nélküli dizájnja mellett az új G90 sorozat olyan lenyűgöző specifikációkkal és funkciókkal rendelkezik, amelyek csúcsminőségű gaming élményt garantálnak.

A 144 Hz-es képfrissítési ráta és az AMD FreeSync technológia zökkenőmentes, akadozás, szakadozás, vagy mozgási elmosódás nélküli játékhasználatot biztosítanak, míg az 1 ms válaszidő teljesen kiküszöböli a szellemkép effektusokat. Az új G90 képernyők el vannak látva AOC Low Input Lag Mode és AOC Shadow Control funkciókkal, valamint olyan praktikus lábazattal rendelkeznek, amelyet csavarok nélkül is egyszerűen fel-, és le lehet szerelni – így ideális LAN partikhoz és e-sport versenyekhez egyaránt!

Csúcsminőségű gaming teljesítmény

Az AOC G90 sorozata két modellméretet kínál: a 24,5 hüvelykes (62 cm) AOC G2590VXQ és AOC G2590PX modelleket, valamint a 27 hüvelykes (68,6 cm) AOC G2790PX modellt. Mindegyik modell 16:9 Full HD TN panellel (1920 x 1080 pixel), a szellemkép effektusok kiküszöbölése érdekében rövid, 1 ms-os válaszidővel és gyors képfrissítési rátával (G2590PX és G2790PX: 144 Hz, G2590VXQ: 75 Hz), továbbá FreeSync támogatással rendelkezik. Ez utóbbi funkció a még zökkenőmentesebb játékélmény érdekében csökkenti az akadozást, a szakadozást és a késve reagálást. Az AOC Low Input Lag módja egy további előnyt is kínál a gamerek számára: megkerüli a monitor belső videojel-feldolgozásának nagy részét, ami még reakcióképesebb játékot eredményez. Az AOC Shadow Control funkciója különösen a nagyon sötét háttérrel rendelkező feliratoknál előnyös: anélkül teszi világosabbá a túl sötét területeket és sötétebbé a világos részeket, hogy megváltoztatná a képernyő többi részét.

Karcsú dizájn, kényelmi funkciók

A minimalista 3 oldalon keret nélküli formatervezésű G90 monitorokra nem csak egyszerűen öröm ránézni. Segítik a játékosokat a koncentrációban és a fejlettebb képélmény érdekében hézagmentes 3-monitoros elrendezéseket is lehetővé tesznek. A G90 sorozat tagjai az AOC Flicker Free technológiájával a hosszú játékok során védik a játékosok szemét a fáradástól, valamint az AOC Low Blue Light mód megvédi a szemet a kék fény potenciális hosszú távú káros hatásaitól is. A játék közbeni egészséges testtartás érdekében a G2590PX és a G2790PX modellek olyan ergonomikus monitorlábazattal rendelkeznek, amely állítható magasságú, billenthető, dönthető és elforgatható (pivot). A LAN partikon, e-sport versenyeken és más gaming eseményeken történő gyors és egyszerű beállítás érdekében a G90 sorozat modelljeinek lábazatai csavarhúzó nélkül is pár másodperc alatt fel-, és leszerelhetők. A beépített sztereó hangszóróknak köszönhetően a felhasználók kiegészítő hangszóró-, vagy fejhallgató megoldások nélkül élvezhetik a játékokat és a szórakozást.

Exit mobile version