TechAddikt Hardver AOC Három új monitorral bővíti gaming sorozatát az AOC

Három új monitorral bővíti gaming sorozatát az AOC

Az AOC három olyan gaming monitort mutatott be, amelyek tovább bővítik azon sikeres gaming terméksorozatát, amelybe a népszerű G2460PF és G2460VQ6 modellek is tartoznak. Vonzó 3 oldalon keret nélküli dizájnja mellett az új G90 sorozat olyan lenyűgöző specifikációkkal és funkciókkal rendelkezik, amelyek csúcsminőségű gaming élményt garantálnak.

A 144 Hz-es képfrissítési ráta és az AMD FreeSync technológia zökkenőmentes, akadozás, szakadozás, vagy mozgási elmosódás nélküli játékhasználatot biztosítanak, míg az 1 ms válaszidő teljesen kiküszöböli a szellemkép effektusokat. Az új G90 képernyők el vannak látva AOC Low Input Lag Mode és AOC Shadow Control funkciókkal, valamint olyan praktikus lábazattal rendelkeznek, amelyet csavarok nélkül is egyszerűen fel-, és le lehet szerelni – így ideális LAN partikhoz és e-sport versenyekhez egyaránt!

Csúcsminőségű gaming teljesítmény

Az AOC G90 sorozata két modellméretet kínál: a 24,5 hüvelykes (62 cm) AOC G2590VXQ és AOC G2590PX modelleket, valamint a 27 hüvelykes (68,6 cm) AOC G2790PX modellt. Mindegyik modell 16:9 Full HD TN panellel (1920 x 1080 pixel), a szellemkép effektusok kiküszöbölése érdekében rövid, 1 ms-os válaszidővel és gyors képfrissítési rátával (G2590PX és G2790PX: 144 Hz, G2590VXQ: 75 Hz), továbbá FreeSync támogatással rendelkezik. Ez utóbbi funkció a még zökkenőmentesebb játékélmény érdekében csökkenti az akadozást, a szakadozást és a késve reagálást. Az AOC Low Input Lag módja egy további előnyt is kínál a gamerek számára: megkerüli a monitor belső videojel-feldolgozásának nagy részét, ami még reakcióképesebb játékot eredményez. Az AOC Shadow Control funkciója különösen a nagyon sötét háttérrel rendelkező feliratoknál előnyös: anélkül teszi világosabbá a túl sötét területeket és sötétebbé a világos részeket, hogy megváltoztatná a képernyő többi részét.

Karcsú dizájn, kényelmi funkciók

A minimalista 3 oldalon keret nélküli formatervezésű G90 monitorokra nem csak egyszerűen öröm ránézni. Segítik a játékosokat a koncentrációban és a fejlettebb képélmény érdekében hézagmentes 3-monitoros elrendezéseket is lehetővé tesznek. A G90 sorozat tagjai az AOC Flicker Free technológiájával a hosszú játékok során védik a játékosok szemét a fáradástól, valamint az AOC Low Blue Light mód megvédi a szemet a kék fény potenciális hosszú távú káros hatásaitól is. A játék közbeni egészséges testtartás érdekében a G2590PX és a G2790PX modellek olyan ergonomikus monitorlábazattal rendelkeznek, amely állítható magasságú, billenthető, dönthető és elforgatható (pivot). A LAN partikon, e-sport versenyeken és más gaming eseményeken történő gyors és egyszerű beállítás érdekében a G90 sorozat modelljeinek lábazatai csavarhúzó nélkül is pár másodperc alatt fel-, és leszerelhetők. A beépített sztereó hangszóróknak köszönhetően a felhasználók kiegészítő hangszóró-, vagy fejhallgató megoldások nélkül élvezhetik a játékokat és a szórakozást.

Szólj hozzá!