Site icon TechAddikt

Kiváló fotóminőséget ígér az új Samsung Galaxy S7 és S7 edge éjjel és nappal egyaránt

Ha mindenben a tökéletességre vágyunk, a Samsung legújabb csúcskészülékeit (S7, S7 edge) nekünk tervezték – derül ki a gyártó sajtóközleményéből.

A nemrég bemutatott Galaxy S7 és S7 edge okostelefonok kívülről iparművészeti remekművek, miközben a jövő mobiltechnológiáját hordozzák magukban.  A telefonokat a különleges 3D üveg és fém dizájn teszi elegánssá, amely az S7 edge esetében egy ívelt, oldalán lekerekített kijelzővel párosul.

A készülékek kényelmesen simulnak a tenyérbe, emellett víz- és porállóak, így garantáltan minden élethelyzetben számíthatsz majd rájuk. A kecses, áramvonalas külső mögött mindkét készülék esetében bivalyerős belső lakozik.

Használhatjuk akár munkára vagy játékra, az extra gyorsan feltölthető akkumulátornak köszönhetően a készüléked soha nem hagy cserben. Az S7-tel és az S7 edge-dzsel a kezedben mindemellett profi fotósnak is érezhetjük magunkat, ugyanis gyenge fényviszonyok között is lenyűgöző képeket készíthetsz velük, rengeteg selfie funkcióval kiegészítve. A bővíthető memória pedig garantálja, hogy helyhiány miatt többé ne kelljen törölnünk egyetlen számodra fontos fotót vagy fájlt sem.

Exit mobile version