TechAddikt Mobileszköz Samsung Kiváló fotóminőséget ígér az új Samsung Galaxy S7 és S7 edge éjjel...

Kiváló fotóminőséget ígér az új Samsung Galaxy S7 és S7 edge éjjel és nappal egyaránt

Ha mindenben a tökéletességre vágyunk, a Samsung legújabb csúcskészülékeit (S7, S7 edge) nekünk tervezték – derül ki a gyártó sajtóközleményéből.

samsung-galaxy-s7-edge-techaddikt

A nemrég bemutatott Galaxy S7 és S7 edge okostelefonok kívülről iparművészeti remekművek, miközben a jövő mobiltechnológiáját hordozzák magukban.  A telefonokat a különleges 3D üveg és fém dizájn teszi elegánssá, amely az S7 edge esetében egy ívelt, oldalán lekerekített kijelzővel párosul.

A készülékek kényelmesen simulnak a tenyérbe, emellett víz- és porállóak, így garantáltan minden élethelyzetben számíthatsz majd rájuk. A kecses, áramvonalas külső mögött mindkét készülék esetében bivalyerős belső lakozik.

Használhatjuk akár munkára vagy játékra, az extra gyorsan feltölthető akkumulátornak köszönhetően a készüléked soha nem hagy cserben. Az S7-tel és az S7 edge-dzsel a kezedben mindemellett profi fotósnak is érezhetjük magunkat, ugyanis gyenge fényviszonyok között is lenyűgöző képeket készíthetsz velük, rengeteg selfie funkcióval kiegészítve. A bővíthető memória pedig garantálja, hogy helyhiány miatt többé ne kelljen törölnünk egyetlen számodra fontos fotót vagy fájlt sem.