TechAddikt Szoftver World of Warcraft A World of Warcraft: Legion kiegészítő 2016. augusztus 30-án jelenik meg

A World of Warcraft: Legion kiegészítő 2016. augusztus 30-án jelenik meg

Immár hivatalos: a World of Warcraft: Legion expanzió nyár végén, augusztus 30-án érkezik. Addig viszont sok dolgunk van, például előrendelni a kiegészítőt, illetve a WoW-on belül rendet rakni sem árt.

world-of-warcraft-legion-megjelenes-2016-augusztus-30-techaddikt

Azeroth legnagyobb ellensége visszatér, vihart és égi áldást hozva a Horda és a Szövetség hétköznapjaira. Mindez – ahogy már feljebb is írtuk – 2016. augusztus 30-ától élesedik, ugyanis a Blizzard-saga sorban hatodik kiegészítője ekkortól érhető majd el.

Már sokadjára írunk a World of Warcraft: Legion kiegészítőről, azonban pontos dátum eddig nem létezett a megjelenésre nézve. Sok találgatás előzte meg a piacra dobást, első körben még május környéke is felmerült – bár tudtuk, hogy ez gyakorlatilag kivitelezhetetlen lesz az elhúzódó béta tesztek miatt többek közt, illetve ismerve a Blizzard megjelenésekre vonatkozó időintervallumait is.

Mike Morhaime, a Blizzard első embere elmondta, hogy a World of Warcraft: Legion kiegészítő ismételten új távlatokat próbál megnyitni a sorozatban, a legnagyobb összacsapásokkal, a legikonikusabb hősökkel egyetemben. Morhaime szerint az új kerettörténet a felfedezésre, fejlődésre koncentrál, sok új tartalommal és újítással megspékelve.

A Blizzard bízik abban, hogy ismét jónéhány előfizető visszatér majd a World of Warcraft világba, ugyanis folyamatos az inaktív account jelenlét.

Több nerf is be lett jelentve a közelmúltban, ilyen például a Garrison visszafogása – a 7.0-ás prepatchben többek közt megszűntetnek számos, könnyű aranyszerzésre optimalizált follower questet (Blingtron’s Secret Vault ismerős, ugye?), valamint a Salvage Yard-ot is lebutítják.