Site icon TechAddikt

Melyik volt 2015 legjobb játéka? Szavazz!

Elérkezett a 2015-ös év vége, már csak kettő nap van hátra az esztendőből. A Techaddikt.hu szavazást indít 2015 legjobb játéka kategóriában.

A szavazás rendkívül egyszerű: adott 6 kiváló játék platformfüggetlenül, melyekre voksolhatnak olvasóink. Igyekeztünk több műfajból válogatni, annak érdekében, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelőt.

Szavazásunkban alapvetően olyan játékok szerepelnek, amelyekről a Techaddikt.hu hasábjain tesztet is írtunk, így talán még egyszerűbb lesz a folyamat. A szavazást egyébként 2016. január 10-én zárjuk.

Nézzük a felhozatalt:

World of Warcraft: Warlords of Draenor

Ellentétben a többi versenyzővel, a Blizzard méltán népszerű, már 1 évtizede hódító MMORPG királya jelenleg a legutóbbi kiegészítőjével, a Warlords of Draenor-ral van jelen szavazásunkban.

Level 100 szint, garrison, számtalan újítás, hamisítatlan Warcraft-világ és az ehhez tartozó hangulat.

Assassin’s Creed Syndicate

Kicsapongás a múlt nagy történelmi színhelyein, azok eseményeit körülölelve: az Assassin’s Creed széria 2015-ben is egy jelentős mérfördkővel bővült a Syndicate tekintetében.

Ráadásként egyszerre több assassint tudunk irányítani, megtörve ezzel a korábban alkalmazott és megszokott stílust. Részletes tesztünk ITT olvasható.

Guitar Hero Live

Visszatért a legenda: a Guitar Hero korábban már bizonyított több epizódja idén újraértelmezve tért vissza, úgy, hogy ténylegesen tudott újat mutatni.

Főként az online rész az említésre méltó, ugyanis folyamatosan frissülő kliptárból válogathatunk kedvünkre, valamint megmérkőzhetünk virtuális ellenfeleinkkel. Teszt is készült, IDE kell kattintani hozzá.

Uncharted: The Nathan Drake Collection

Minden kétséget kizáróan a legkeresettebb PS3 exkluzív címet az Uncharted trilógia birtokolja napjainkig. Hamarosan érkezik a befejező rész, természetesen PS4 platformra, úgyhogy ennek örömére elkészült mindhárom Uncharted epizód remastered verziója.

Tehát újra lehet élni Drake kalandjait, 1080p/60FPS tálalásban. IDE kattintva elérhető tesztünk is.

Until Dawn

Alapvetően PS4-et sokan az exkluzív címek miatt választanak vásárláskor. Nos, az Until Dawn is kizárólag a Sony konzolján létezik, interaktivitása, filmszerű megvalósítása, valamint műfaja remekbeszabott és izgalmas élményekkel kecsegtet.

 

Teszteltük korábban ezt a játékot is, az alcímre kattintva el is olvasható.

Guild Wars 2: Heart of Thorns

Még egy expanzió, ezúttal a Guild Wars 2-höz: a Heart of Thorns rengeteg nóvumot hozott a GW MMORPG világba, olyan pluszokkal, amelyek eddig csak más irányvonalak kiváltságait jelentették.

Köszönjük a szavazatokat előre is, alább kell kattintani:

[yop_poll id=”1″]

PC-s játéktesztjeinkhez az ASUS megoldásait, hardvereit használjuk.

Exit mobile version