TechAddikt Hírek Melyik volt 2015 legjobb játéka? Szavazz!

Melyik volt 2015 legjobb játéka? Szavazz!

Elérkezett a 2015-ös év vége, már csak kettő nap van hátra az esztendőből. A Techaddikt.hu szavazást indít 2015 legjobb játéka kategóriában.

ps4-kontroller-techaddikt

A szavazás rendkívül egyszerű: adott 6 kiváló játék platformfüggetlenül, melyekre voksolhatnak olvasóink. Igyekeztünk több műfajból válogatni, annak érdekében, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelőt.

Szavazásunkban alapvetően olyan játékok szerepelnek, amelyekről a Techaddikt.hu hasábjain tesztet is írtunk, így talán még egyszerűbb lesz a folyamat. A szavazást egyébként 2016. január 10-én zárjuk.

Nézzük a felhozatalt:

World of Warcraft: Warlords of Draenor

Ellentétben a többi versenyzővel, a Blizzard méltán népszerű, már 1 évtizede hódító MMORPG királya jelenleg a legutóbbi kiegészítőjével, a Warlords of Draenor-ral van jelen szavazásunkban.

world_of_warcraft_warlords_of_draenor_techaddikt

Level 100 szint, garrison, számtalan újítás, hamisítatlan Warcraft-világ és az ehhez tartozó hangulat.

Assassin’s Creed Syndicate

Kicsapongás a múlt nagy történelmi színhelyein, azok eseményeit körülölelve: az Assassin’s Creed széria 2015-ben is egy jelentős mérfördkővel bővült a Syndicate tekintetében.

assassins-creed-syndicate-ps4-teszt-techaddikt

Ráadásként egyszerre több assassint tudunk irányítani, megtörve ezzel a korábban alkalmazott és megszokott stílust. Részletes tesztünk ITT olvasható.

Guitar Hero Live

Visszatért a legenda: a Guitar Hero korábban már bizonyított több epizódja idén újraértelmezve tért vissza, úgy, hogy ténylegesen tudott újat mutatni.

guitar-hero-live-teszt-techaddikt-026

Főként az online rész az említésre méltó, ugyanis folyamatosan frissülő kliptárból válogathatunk kedvünkre, valamint megmérkőzhetünk virtuális ellenfeleinkkel. Teszt is készült, IDE kell kattintani hozzá.

Uncharted: The Nathan Drake Collection

Minden kétséget kizáróan a legkeresettebb PS3 exkluzív címet az Uncharted trilógia birtokolja napjainkig. Hamarosan érkezik a befejező rész, természetesen PS4 platformra, úgyhogy ennek örömére elkészült mindhárom Uncharted epizód remastered verziója.

uncharted-the-nathan-drake-collection-teszt-techaddikt

Tehát újra lehet élni Drake kalandjait, 1080p/60FPS tálalásban. IDE kattintva elérhető tesztünk is.

Until Dawn

Alapvetően PS4-et sokan az exkluzív címek miatt választanak vásárláskor. Nos, az Until Dawn is kizárólag a Sony konzolján létezik, interaktivitása, filmszerű megvalósítása, valamint műfaja remekbeszabott és izgalmas élményekkel kecsegtet.

until_dawn_techaddikt_ps4pro_teszt

 

Teszteltük korábban ezt a játékot is, az alcímre kattintva el is olvasható.

Guild Wars 2: Heart of Thorns

Még egy expanzió, ezúttal a Guild Wars 2-höz: a Heart of Thorns rengeteg nóvumot hozott a GW MMORPG világba, olyan pluszokkal, amelyek eddig csak más irányvonalak kiváltságait jelentették.

guild-wars-2-heart-of-thorns-techaddikt

Köszönjük a szavazatokat előre is, alább kell kattintani:

[yop_poll id=”1″]

PC-s játéktesztjeinkhez az ASUS megoldásait, hardvereit használjuk.