TechAddikt Szoftver Játék Új előzetes a Mario Golf: Super Rush-hoz

Új előzetes a Mario Golf: Super Rush-hoz

A sorozat eddigi legtempósabb részével tér vissza a Mario Golf. A játékosok csatlakozhatnak különböző Gomba Királyságbeli karakterekhez a többjátékos módokban vagy egyedül, amikor a játék 2021. június 25-én megjelenik Nintendo Switch konzolra. Az új Mario Golf: Super Rush előzetesből kiderülnek a választható karakterek, egy új játékmód, új pályák és további részletek is.

Különböző játékstílusok:

o Egyszerű irányítás: Az egyszerű gombos irányítás megkönnyítik a játékot az új játékosok és a tapasztalt profik számára egyaránt. Könnyű a célzás, a lövés erősségének kiválasztása és a labda elütése. Emellett lehetőség van a mozgásérzékelős irányítás használatára is, ha a Joy-Con kontrollert úgy tartod, mint egy golfütőt*.

o Hasznos eszközök: Az ütés görbítése hatékony technika a veszélyek elkerülésére, a labda pörgetése pedig befolyásolja, hogyan gurul a labda a landolás után. A pálya meghódításában számos funkció segít, köztük a lejtő szögéhez alkalmazkodó ütésmérő és a terep leolvasását megkönnyítő letapogatás.

Ismerős arcok, játék a családdal és barátokkal: A játékosok 16 Gomba Királyságbeli karakter közül választhatnak, akik mind más-más erősségűek és egyedi speciális képességekkel rendelkeznek. Pauline, Chargin’ Chuck és King Bob-omb először fog megjelenni a sorozatban. A játékosok akár három másik játékossal együtt is nekivághatnak a pályának, akár helyi vagy online** többjátékos módokban.

Különféle pályák: A hagyományos pályáktól a különleges akadályokkal teli pályákig minden meccs más és más. Hat különféle helyszín közül lehet majd választani.

Különböző játékmódok:

Speed Golf: Az új, gyors tempójú játékmódban, a Speed Golfban a játékosok egy időben indulnak, és versenyeznek a pályán, hogy elsőként üssék be a lyukba a labdát. Fontos, hogy a labdához sprintelve gyűjtsd a tárgyakat az állóképességed visszanyeréséhez, és kerüld el a pálya különböző akadályokat. A játékosok speciális ütésekkel és gyorsításokkal is a maguk javára fordíthatják a győzelmet.

Battle Golf: A Battle Golfban – a Speed Golf egy frenetikusabb változatában – kilenc lyuk van egyszerre pályán. Az a játékos nyer, aki három lyukból elsőként szerez pontot, így a győzelem kulcsa, hogy mindig az ellenfelek előtt járj egy lépéssel!

Standard Golf: A Standard Golfban minden ütés számít, és a legalacsonyabb pontszám nyer.

Golf kaland: A Golf Kalandban a játékosok újoncból profivá válhatnak, ha beíratják Mii karakterüket egy tekintélyes Golf klubba. Miközben ismerős Gombakirályságbéli karakterekkel találkozhatnak, megtanulhatják, hogyan kell játszani, és különböző kihívásoknak nézhetnek szembe. Tapasztalati pontokat gyűjtve lesz lehetősége a játékosoknak, hogy szintet lépjen a karakterük, akit később a többjátékos módokban is használhatnak majd.

Az új előzetes bemutatja a 2021. június 25-én Nintendo Switch konzolra megjelenő Mario Golf: Super Rush teljes karakterlistáját, egy új játékmódot és még sok mást.

Előző cikkKia EV6 – holisztikus és intuitív élmény
Következő cikkA QNAP bemutatta a költséghatékony TS-130 otthoni NAS megoldását