TechAddikt Híradástechnika Epson Új üzleti Epson szkennereket mutattak be

Új üzleti Epson szkennereket mutattak be

Az új Epson WorkForce DS-1660W és DS-1630 dokumentumszkennerek hatékonyabb irodai folyamatokat és teljesítményt kínálnak elérhető áron.

epson-ds-1660w

A készülékek a síkágyas termékek rugalmasságát ötvözik a gyors, 50 lapos ADF nyújtotta kényelemmel a széles körű felhasználás érdekében. A lapolvasók ideális megoldást biztosítanak útlevelek, kézikönyvek, sérülékeny dokumentumok szkennelésére a síkágyas felületen, az ADF pedig egyszerre nagyobb mennyiségű lapot is képes kezelni.

Dobos Csaba, az Epson Magyarország üzleti termékekért felelős menedzsere úgy fogalmazott: „Legyen szó mindennapos papírmunkáról vagy olyan fontos dokumentumok beolvasásáról, mint a születési bizonyítvány vagy régi levelek és jegyzetek, ez a sokoldalú és könnyen használható készülék gyakorlatilag bármilyen üzleti igénynek megfelel. Ezez az új szkennerek kategóriájukban a legkisebb helyigényűnek és a leggyorsabbnak számítanak a 25 lap/perces beolvasási sebességükkel, így könnyen elhelyezhetők az irodában.”

Az egyszerű szkennelési megoldást kereső kis- és nagyvállalatok számára különösen előnyös, hogy a készülékek USB 3.0 csatlakozóval rendelkeznek, ami egyenletes sebességű lapolvasást biztosít még 300 dpi felbontás és hosszú, akár több mint három méteres papír esetén is. A kétoldalas beolvasás és az Auto Image Type Detection (automatikus képtípus-felismerő) technológia növeli az irodai hatékonyságot, míg a DS-1660W modell esetében a Wi-Fi- és a Wi-Fi Direct kapcsolat még nagyobb kényelmet biztosít azon szervezetek számára, amelyek dedikált, a vállalati környezetükbe illeszkedő és számos felhasználó részére könnyen hozzáférhető szkennelési megoldást keresnek.

Mindkét lapolvasó rendelkezik az Epson képfeldolgozó technológiájának (Epson Image Processing Technology) intelligens szín- és képbeállítási eszközeivel, például az automatikus kivágás, a dőléskorrekció, az üreslap- és háttér-eltávolítás funkciókkal.

A WorkForce DS-1660W és DS-1630 készülékek várhatóan októbertől lesznek kaphatók.

Főbb jellemzők:

 • 25 lap/perc szkennelési sebesség – kategóriájában az egyik leggyorsabb
 • Különböző dokumentumtípusok, akár könyvek, útlevelek, kötött dokumentumok vagy sérülékeny anyagok szkennelése
 • Kategóriájában a legkisebb helyigényű eszköz1
 • Wi-Fi- és Wi-Fi Direct kapcsolat (csak a DS-1660W készülék esetében)
 • TWAIN és ISIS illesztőprogramok a meglévő dokumentumkezelő rendszerekbe történő zökkenőmentes integrációért
 • Kétoldalas beolvasás
 • 50 lapos ADF adagoló
 • Akár 30 feladat létrehozása, és egyszerű lapolvasás mappákba, e-mailbe, online tárhelyre és sok más helyre az opcionális hálózati panel (csak DS-1630 esetén) segítségével.
 • Az USB 3.0 kapcsolatnak köszönhetően állandó sebesség, még 300 dpi felbontás esetén is
 • Intelligens szín- és képbeállítási funkciók – az Epson képfeldolgozási technológiája (Epson Image Processing Technology): automatikus kivágás, dőléskorrekció, üreslap- és háttér-eltávolítás
 • A mellékelt Epson-szoftver kettős képkimenetet tesz lehetővé – egy beolvasást követően két célhelyre is küldhető a dokumentum
 • A hosszú dokumentum üzemmóddal több mint három méter (3048 mm) hosszú papírt is képes beolvasni (csak egyoldalas módban)