TechAddikt Szoftver Játék A Guitar Hero Live kipróbálható lesz az E3 keretein belül

A Guitar Hero Live kipróbálható lesz az E3 keretein belül

Az Activsion és FreeStyleGames bejelentése által már bizonyosak lehetünk abban, hogy a Guitar Hero Live játszható lesz az E3 rendezvényen. A legújabb tartalmakkal, sok információval a GHTV-ről, valamint a 24 órás mód is kipróbálható lesz majd; folyamatosan frissülő videoklip-adatbázissal, mindig a legújabb kedvenc slágerekkel.

guitar_hero_live_2_techaddikt

„Iszonyatosan keményen dolgozunk azon évek óta, hogy a Guitar Hero Live a lehető legtöbbet nyújthasson a játékosoknak, megadva a lehetőséget, hogy saját maguk kreativitása által zenéljenek” – fejtette ki Jamie Jackson, a FreeStyleGames kreatív igazgatója és jobbkeze.

„Öt év hosszú idő” – tette hozzá. „Nem csak a technológia változik szinte percről percre, hanem az igények is, úgyhogy azon voltunk és leszünk is, hogy a Guitar Hero Live a lehető legtöbb élményt tudja nyújtani minden érdeklődőnek. Pontosan úgy, ahogy anno az eredeti GH széria is tette. Egy olyan hihetetlenül realisztikus, új élményt próbálunk létrehozni új technológiák bedobásával és technikák alkalmazásával, amelyek eddig nem voltak. A GHTV jelentős részét képezi a projektnek, egy rakás új zenével, melyekből minden héten adunk ízelítőt. Mindenkit szeretettel várunk az E3-on!” – zárta gondolatait Jackson.

A Guitar Hero Live 2015 őszén jelenik meg várhatóan, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Wii U platformokra.