TechAddikt Hírek A Samsung két kategóriában is EISA-elismerést kapott

A Samsung két kategóriában is EISA-elismerést kapott

Két Samsung termék is elismerést kapott az Európai Kép és Hangszövetségtől (EISA) a 2015-2016-os szezonban: a legjobb európai prémiumkategóriás okostelefon 2015-2016 díjat a Samsung Galaxy S6 edge, a legjobb európai high-end TV 2015-2016 díjat pedig a Samsung UE65JS9500 ívelt képernyős televízió nyerte el a 22 európai ország 50 szakmai magazinját képviselő zsűri értékelése alapján.

samsung_suhd_tv_techaddikt

A legjobb európai prémiumkategóriás okostelefon 2015-2016 díjat elnyerő Samsung Galaxy S6 edge készülékkel kapcsolatban a jellegzetesen ívelt képernyős dizájnt, a 16 megapixeles kamerát, a rendkívül erős processzort, valamint a pengeéles képet biztosító QHD Super AMOLED kijelzőt emelte ki az EISA.

A 2015-2016 legjobb high-end tévéjeként értékelt Samsung UE65JS9500 elsősorban kiemelkedő fényerejével és kiváló képminőségével, a legújabb high-end videó szabványok támogatásával, az alkalmazások széles választékát kínáló Tizen operációs rendszerrel, és a legújabb technológia megoldások követését lehetővé tevő One Connect Box-szal nyerte el a zsűri tetszését.

 „Ezek a díjak is igazolják a Samsung Electronics elkötelezettségét, hogy a leginnovatívabb technológia alkalmazásával és a prémium minőségű termékekkel egyedülálló felhasználói élményt biztosítson vásárlóinak” – mondta el Nyilas Orsolya, a Samsung Magyar Zrt. vállalati kommunikációs vezetője.

Az EISA már több mint 30 éve díjazza a leginnovatívabb, csúcstechnológiájú termékeket. Az EISA által díjazott eszközök minden esetben szigorú értékelésen mennek át, amely az alapos tesztelést is magában foglalja.

Előző cikkÚj modellek az LG vezeték nélküli audiolejátszó termékcsaládjában
Következő cikkMinden egyben: ASUS ZenPad C 7.0