TechAddikt Hardver Thermaltake A Thermaltake bejelentette a 2021-es Thermaltake Neonmaker Lighting Invitational 1. évadának nyerteseit

A Thermaltake bejelentette a 2021-es Thermaltake Neonmaker Lighting Invitational 1. évadának nyerteseit

A Thermaltake örömmel jelentette be 2021-es Thermaltake Neonmaker Lighting Invitational 1. évadának nyerteseit. Az első helyen Marco Di Silvestre (Olaszország), a második helyen Denis Siks (Spanyolország), a harmadik helyen pedig Mike Petereyns (Belgium) végzett.

A NeonMaker a Thermaltake RGB vezérlő- és szerkesztő szoftvere, amely segítségével a felhasználók személyre szabhatják minden egyes LED fényeffektusát, hogy azokat a saját stílusukhoz igazíthassák. A 2021-es Thermaltake NeonMaker Lighting Mix Invitational 1. évada során a Thermaltake hat tehetséges versenyzőt hívott meg Belgiumból, Kanadából, Olaszországból, Japánból, Spanyolországból és a Fülöp-szigetekről, hogy összemérjék tudásukat és új fényeffekteket készítsenek az RGB rajongók számára. A hat versenyzőnek egy fényshow-t kellett összeállítania a NeonMaker-rel, valamint a Floe DX RGB 240 TT Premium Edition AIO folyadékhűtéssel és a TOUGHRAM XG RGB DDR4 3600MHz 16 GB (8 GB x2) memóriamodulokkal. A zsűri négy fő szempont alapján értékelte őket, beleértve az eredetiséget, a művésziességet, a szoftver lehetőségeinek kihasználását és a videó minőségét is.

Egy hónap elteltével az összes versenyzőnek sikerült bemutatnia a kreatív oldalát és művészi képességét az általuk létrehozott egyedi fényeffektek segítségével. Az elképzeléseiket természeti jelenségek, filmek, fesztiválok és mindennapi élet ihlette. A döntős alkotások valósággal beragyogták a teljes eseményt az egyedi stílusukkal.

A Thermaltake szeretné kifejezni köszönetét minden versenyzőnek a fantasztikus munkájukért, valamint minden résztvevőnek megköszöni a támogatást, beleértve a közönséget, a PC- és az RGB rajongókat is. A Thermaltake továbbá ezúton is gratulál az első három helyezettnek és reméli, hogy a jövőben is viszont találkozhat velük a közelgő eseményein.

A 2021-es Thermaltake NeonMaker Lighting Mix Invitational 1. évadának bemutató videója:

További információk, fotók és egyéb tartalmak az eseményről:
Az esemény weboldala: https://lightmix.thermaltake.com/2021S1/
Tt Community oldala: https://bit.ly/3l7fkf4
Ingyenes profilok letöltése: https://neonmaker.thermaltake.com/download.php

Ismerd meg a nyerteseket

  1. 1. helyezett [Marco Di Silvestre]: Marco egy olasz származású modder, aki az MPC Project néven vált ismertté a közösségben. Alkotása elkészítésében a „zászlók” inspirálták, fantasztikus videóvágó képességei pedig valósággal kiemelték a többi nevezés közül.
  2. 2. helyezett [Denis Siks]: Denis egy spanyol származású modder a 6buildz-től, akinek munkája az AIO és a memóriamodulok világításának harmóniája miatt emelkedett ki. Alkotását a kifinomult videószerkesztői képességei tették teljessé.
  3. 3. helyezett [Mike Petereyns]: Mike az MP-customized márka tulajdonosa is. A „Like Mike & TT Vegas!” című alkotás valósággal magával hozza a buli hangulatát! Az RGB fények valódi élénk táncot folytatnak.​​​​​​​
Előző cikkItt a legújabb FSP Hydro GT PRO PSU
Következő cikkA NETGEAR bemutatta legújabb üzleti és hálózati termékeit