TechAddikt Hardver AOC Az AGON by AOC elismert G2 modelljei mostantól 165 Hz-esek

Az AGON by AOC elismert G2 modelljei mostantól 165 Hz-esek

Az AGON by AOC bejelentette, hogy a nagyra értékelt G2 sorozat mostantól gyorsabb IPS panelekkel rendelkező új modellekkel bővül. Az AGON by AOC négy különböző modellt dob piacra állítható magasságú állvánnyal, USB-elosztóval, illetve ezek nélkül, amelyek mindegyike új, megemelt,165 Hz frissítésti rátá kínál: 24G2SPU, 27G2SPU, 24G2SPAE és 27G2SPAE.

Gaming mindenkinek

Az AGON by AOC portfólió számos lehetőséget kínál a különböző típusú játékosok számára. A hétköznapi játékosok számára a G2 sorozat lapos IPS-paneljei vagy ívelt VA-paneljei, illetve a G3 sorozat agresszívebb, 1000R görbületű paneljei a legmegfelelőbbek. Az olyan monitorok, mint a 60,5 cm/24″ 24G2U és 68,6 cm/27″ testvére, a 27G2U a piac két legkelendőbb gaming monitora, köszönhetően annak, hogy ezek a modellek kivételes értéket és nagy teljesítményt kínálnak az ambiciózus és kalandvágyó játékosoknak. Mindkettőt a kritikusok is elismeréssel fogadták, és világszerte számos kritikus számos díjat kapott, például a “Legjobb gaming monitor” címet.

Jobb, gyorsabb, erősebb

Az AGON by AOC felpörgeti az eseményeket, és 165 Hz frissítési rátával újítja fel a sikeres modelleket. A március végén / áprilisban megjelenő 24G2SPU és 27G2SPU a 24G2U és 27G2U modelleket váltja fel. A magasság-, forgatás-, billentési- és döntési-beállításokat lehetővé tevő ergonomikus lábazatokkal felszerelt monitorok a jobb játékélmény érdekében optimálisan beállíthatók, és a játékosok számára lehetőséget biztosítanak több képernyő alkalmazására is egy többmonitoros konfigurációban. A 24G2SPU és a 27G2SPU, mint a sorozat mindennel felszerelt modelljei, integrált 4 portos USB elosztóval rendelkeznek, így a játékosok közvetlenül a monitorhoz csatlakoztathatják a billentyűzeteket és egereket, csökkentve ezáltal az asztalukon lévő rendetlenséget. Mindkét modell két 2 W hangszóróval is el van látva.

Az összes modellben használt IPS-panelek éles Full HD felbontást kínálnak, amellyel a játékosok a GPU-k megterhelése nélkül érhetnek el magas képsebességet. A 165 Hz frissítési ráta sokkal gördülékenyebb játékélményt nyújt, mint a 144 Hz társaik, így a játékosok a kiélezett helyzetekben versenyelőnybe kerülnek. Az 1 ms MPRT válaszidő az éles, elmosódásmentes látvány érdekében gyakorlatilag kiküszöböli a szellemképeket, míg az Adaptive-Sync támogatás a változó képfrissítési sebesség használatával kiküszöböli az akadozást és a szakadozást. A modellek keskeny, 3 oldalon keret nélküli kialakítása “gaming” hangulatot sugároz, tökéletesen illeszkedik a modern harci állomásokhoz, és növeli a többmonitoros elrendezések sokoldalúságát.

A többmonitoros elrendezéssel rendelkező felhasználóknak érdemes lehet egyszerűbb monitorokat választaniuk: az AGON by AOC a 24G2SPAE és 27G2SPAE modelleket USB hub nélkül és egyszerűbb állvánnyal, leegyszerűsített opcióként kínálja. Ezek a modellek a 24G2SPU és a 27G2SPU monitorokéval azonos panellel de csökkentett funkciókészlettel rendelkeznek, így tökéletesen alkalmasak két/három monitoros elrendezésekhez, vagy olyan felhasználók számára, akik már rendelkeznek monitorkarokkal, mint például az AOC AD110D0 – a VESA rögzítési opciót használva.

Előző cikkQNAP TS-233 NAS rendszer
Következő cikkEgyszerű Synology NAS-rendszerfelügyelet az Active Insight segítségével