TechAddikt Híradástechnika Epson Fixtelepítésű projkektorokat fejlesztett az Epson

Fixtelepítésű projkektorokat fejlesztett az Epson

Az Epson bemutatta üzleti és oktatási célú, fixtelepítésű projektorainak új sorozatát, amely kedvező áron kínál kiemelkedő fényerőt, tartós és megbízható működést. Az EB-5530U (WUXGA), az EB-5520W (WXGA) és az EB-5510 (XGA) modellek funkciók széles választékát kínálják a felhasználók számára.

Az EB-5000 sorozat mindhárom modellje 5500 lumen fényerővel rendelkezik, így tiszta, éles képet és élénk színeket garantál még nappali fényviszonyok mellett is. A számos csatlakozási lehetőségnek köszönhetően a projektorok zökkenőmentesen telepíthetők bármely tárgyalóterembe vagy osztályterembe, amit a Miracast és a HDBaseT funkció1, valamint a kettős HDMI-csatlakozás is elősegít.

Az EB-5000 sorozat projektorai alacsony üzemeltetési költséget (TCO) biztosítanak, ami a kedvező vételárnak és a cserelámpák kiváló ár-érték arányának is köszönhető. Azonban a lámpa cseréje nem okoz majd problémát a megnövelt 10 000 órás lámpaélettartamnak köszönhetően,2 ami az összes modellre jellemző. A vízszintes és a függőleges objektív-eltolás, valamint a széles kontrasztarány révén ezek a készülékek rendkívül rugalmasan és egyszerűen telepíthetők.

„Az Epsonnál fontosnak tartjuk, hogy fixtelepítésű projektorok széles választékát kínáljuk ügyfeleinknek. A felső kategóriás készülékeknél is olyan megoldásokra fókuszálunk, amelyek kialakításuknak köszönhetően a szűkösebb oktatási vagy üzleti költségvetésekbe is beleférnek. Az EB-5000 sorozat kiváló teljesítményt nyújt kedvező áron, 5500 lumenes fényerővel és kiemelkedő lámpaélettartammal rendelkezik, valamint különösen ideális több projektorból álló telepítés esetén” – vélekedett Tőrös Gáspár, az Epson projektorokért, hordozható eszközökért és üzleti megoldásokért felelős vezetője.

Szólj hozzá!