TechAddikt Mobileszköz Honor Így alakították a fogyasztói visszajelzések a HONOR Magic V2 fejlesztését

Így alakították a fogyasztói visszajelzések a HONOR Magic V2 fejlesztését

A HONOR Magic V2 európai – és magyarországi – megjelenését egy európai bétateszt program előzte meg. Ebben az embercentrikus fejlesztési megközelítésben a HONOR fogyasztói és rajongói próbálhatták ki az eszközt, próbára téve valós körülmények között annak funkcióit. Ezzel együtt közvetlenül jelezhettek vissza a HONOR-nak arról, hogy mi működik, és min lenne érdemes változtatni.

A tesztelés így nem csak a bugokra vagy glitchekre – tehát a rendszerbeli hibákra – fókuszált, hanem célja az volt, hogy a vállalat jobban megértse a felhasználói élményeket, preferenciákat és elvárásokat a hajlítható okostelefonok vonatkozásában. Így a HONOR Magic V2 jobbá tétele mellett adatot gyűjthettek a készítők arról is, hogy idővel szoftver és hardver szinten egyaránt miként lehet még jobb eszközt gyártani.

A program felhasználók sokszínű csoportját vonzotta, a tech rajongóktól a profikon át a kreatív alkotókig, akik mind saját, egyedi perspektívájukkal adtak visszajelzéseket. Ez a diverzitás létfontosságú volt, elvégre a HONOR kiváló adatokat gyűjthetett arról, hogy a készülék miként állja meg a helyét különböző helyzetekben. A folyamatos, valós visszajelzések az eszköz ergonómiai kialakítására, kijelzőjének minőségére, akkumulátorának üzemidejére, szoftverének kezelőfelületére és kamerájának teljesítményére is kiterjedtek.

Az európai bétatesztelési programból nyert információk elképesztően értékesek lettek, ahogy a megjelenés utáni visszajelzések is demonstrálják. A HONOR Magic V2 technikai specifikációi, formatervezése és funkciói mind elismerésre tettek szert. Az eszköz pedig úgy lehet kecses, hogy strapabíróságából vagy működéséből sem kellett feladnia. Csupán 231 grammal a telefon meglepően könnyed, míg 5000mAh-s akkumulátora bírja az egész napos használatot. A tripla kamerarendszer az 50MP-es, ultraszéles kamerával, az OIS-es 50MP-es széles látószögű lencsével és a 20MP-es, szintén OIS-es telefotó lencsével pedig garantálja, hogy minőségi, életszerű fotók szülessenek. Egyértelmű tehát: a felhasználói visszajelzések páratlan értékűek voltak, jobbá téve egy amúgy is impozáns hajlítható okostelefont.

A HONOR Magic V2 Magyarországon is kapható fekete és lila színekben 799 999 Ft-os ajánlott fogyasztói áron. További részletek a HONOR hivatalos honlapján: 

https://www.hihonor.com/hu/