TechAddikt Hardver QNAP Íme, az új QNAP 256bE NIC NAS-hoz és PC-hez

Íme, az új QNAP 256bE NIC NAS-hoz és PC-hez

A QNAP bemutatta az új kétportos 25GbE-t QXG-25G2SF-CX4 és 10GbE QXG-10G2SF-CX4 hálózati NIC-k.

A Mellanox® ConnectX®-4 Lx SmartNIC vezérlőkkel rendelkező kártyák nagyban növelhetik a fájlátviteli sebességet, és támogathatják az iSER (iSCSI Extension for RDMA) funkciót a VMware virtualizációjának optimalizálásához. Mindkét kártya PCIe Gen3 × 8 csatolóval rendelkezik, telepíthető Windows /Linux számítógépre, vagy kompatibilis QNAP NAS rendszerbe.

„A felhő, a big data, a nagysebességű tárolás, a virtualizáció és az AI egyre inkább a 25GbE felé nyomja a hétköznapi felhasználókat is” – mondta Dan Lin, a QNAP termékmenedzsere. “Az iparágvezető Mellanox Ethernet megoldás a következő generációs 25GbE NIC már elérhető a NAS-hoz, szerverekhez és munkaállomások számára.”

A QXG-25G2SF-CX4 és a QXG-10G2SF-CX4 rugalmas 25GbE és 10GbE csatlakozást és iSER támogatást biztosít a mai nagysebességű követelményekhez. Amennyiben nagy teljesítményű NAS-t használunk (pl TS-x83XU, TVS-x72XU, vagy TS-x77XU), a felhasználók elérhetik a gyors adatátvitelt, a mentést és helyreállítást, a maximális sebességét az SSD-alapú alkalmazásoknak, illetve az optimális VMware teljesítmény.

A QXG-25G2SF-CX4 és a QXG-10G2SF-CX4 szerver-szintű PC-kkel dolgozhatsz, ezzel felgyorsíthatod a munkafolyamatokat az irodában és otthon. A felhasználók letölthetik a Mellanox Windows és Linux illesztőprogramjait. QTS 4.3.6 (vagy újabb) szükséges a QXG-25G2SF-CX4 / QXG-10G2SF-CX4 QNAP NAS használatához.