TechAddikt Szoftver Felhasználói Jelentős elismerést kapott a Kaspersky Lab

Jelentős elismerést kapott a Kaspersky Lab

A Gartner, legújabb Magic Quadrant jelentésében a Kaspersky Labot ismét a „Vezetők” között nevezte meg a végpontvédelmi felületek között.* A vállalat zsinórban negyedik alkalommal került be a vezetők négyzetébe, az „előrelátás teljessége” és a „végrehajtásra való képessége” alapján.

kaspersky_lab_logo_techaddikt

A Kaspersky Lab ismét megerősítette pozícióját, mint a végpontvédelmi megoldások vezető szolgáltatója. A Kaspersky Labot immár négy egymást követő évben sorolta a „Vezetők” közé a Gartner, az „előrelátás teljessége” és a „végrehajtásra való képessége” alapján. Az „előrelátás teljessége” kategória 8 értékelési kritériumot foglal magába: piaci megértés, marketing és értékesítési stratégia, szolgáltatási stratégia, üzleti modell, ipari stratégia, innováció és földrajzi stratégia. A „végrehajtásra való képessége” kategória pedig olyan további kritériumokat állított a vállalatok elé, mint például: a vállalatok általános életképessége, piaci érzékenység, üzemeltetés, értékesítés és marketing tevékenységek megvalósítása, valamint a felhasználói élmény.

„Büszkék vagyunk, hogy immár négy egymást követő évben a „Vezetők” között lettünk megnevezve a Gartner, legújabb Magic Quadrant jelentésében. Örülünk, hogy folyamatos erőfeszítéseinknek köszönhetően díjnyertes megoldásainkkal támogathatjuk a felhasználóinkat.” – mondta Nikita Shvetsov, a Kaspersky Lab műszaki igazgatója.

A Magic Quadrant négy kategóriába sorolja a gyártókat: „Leaders” (vezetők), „Challengers” (kihívók), „Visionaries” (látnokok) és a „Niche Players” (rétegigényt kielégítőek).

A Gartner Magic Quadrant jelentése itt érhető el.