TechAddikt Hardver Philips Két új taggal bővül a Philips PC gaming E Line monitorcsalád

Két új taggal bővül a Philips PC gaming E Line monitorcsalád

Az MMD bejelentette a Philips E Line PC gaming monitor család két új taggal való bővülését: érkeznek a Philips 242E1GAEZ (23,8″/60,5 cm) és a Philips 272E1GAEZ (27”/68,6 cm) modellek, az idén ősszel bejelentett két új képernyő, a Philips 242E1GAJ és a Philips 272E1GAJ után. A két új modell magasságban állítható állvánnyal rendelkezik a betekintési kényelem maximalizálása érdekében, így ötvözve a szórakozásközpontú és ergonómiai funkciókat az ideális nézési élmény biztosításához.

A legjobb PC játékélmény

Videojáték esetén szó sem lehet a kompromisszumokról, és a képernyő kiválasztásakor egyetlen videojátékosnak sem lenne szabad kompromisszumot kötnie. A Philips E Line gaming kijelzői gördülékeny játékélményt, élénk és kristálytiszta képeket biztosítanak, hogy a játékosok a lényegre összpontosíthassanak. A Philips 242E1GAEZ és a 272E1GAEZ monitorok AMD FreeSync™ Premium technológiával rendelkeznek, amely változó magas frissítési rátát, alacsony képkockasűrűség-kompenzációt és alacsony latenciát biztosít minden játék esetén. A 144 Hz-es frissítési rátának és az 1 ms (MPRT) gyors válaszidőnek köszönhetően ez a két monitor gyors és késleltetésmentes játékélményt biztosít, lehetővé téve a videojátékosok számára, hogy a legjobbat nyújtsák a gyorsaságra összpontosító játékokban, mint például a versenyek, az akciójátékok és a lövöldözős játékok. 

Élethű vizuális megjelenítés

Philips 242E1GAEZ és a 272E1GAEZ monitorok Ultra Wide-Color Technológiával rendelkeznek a nagyobb színspektrum és az élethű képek biztosítása érdekében, hogy a felhasználók élvezhessék a természetesebb zöld, élénkebb vörös és mélyebb kék színeket. A SmartContrast ugyanakkor a finom sötét színárnyalatok megjelenítését biztosítja. A videojátékosok most az optimalizált SmartImage játéküzemmódoknak köszönhetően testreszabhatják a képreprodukciót, így a lehető legjobb teljesítményt biztosítva.

Bármilyen mindennapi feladathoz

Philips 242E1GAEZ és a 272E1GAEZ monitorok élénk képeket biztosító VA-panellel rendelkeznek, ezenkívül pedig 178/178°-os extra széles betekintési szöget tesznek lehetővé és Full HD (1080p) felbontással. Mindkét kijelző bármilyen feladathoz kiválóan használható, ideértve az interneten való böngészést és a grafikai alkalmazások használatát is. Azon felhasználók, akik hosszú órákat töltenek a képernyő előtt, kihasználhatják a képernyők által nyújtott ergonómiai funkciókat, amelyek a lehető legkényelmesebbé teszik az élményt: a 100 mm-es magasságállítás és a -5/20 fokos dőlésszög segítségével a felhasználók könnyedén beállíthatják a kijelzőt a számukra legkényelmesebb pozícióba, a Flicker-Free villódzásmentes technológia és a LowBlue üzemmód pedig csökkentik a szemfáradtságot.