TechAddikt Hardver MSI MSI Prestige: alkotók számára tervezve

MSI Prestige: alkotók számára tervezve

Az MSI megragadja a felfedezés és a kreativitás szellemiségét a legjobb laptop sorozat tervezésével – a Prestige sorozat tovább feszegeti a kreativitás határait. A karbonszürke Prestige 14 megjelenése után itt az ideje, hogy az új hófehér változata lobbantsa lángra a benned lévő inspirációt nyers erejével, hogy te csak a feledhetetlen pillanatok megalkotására koncentrálhass.

A „tiszta fehér” megvalósulása: a végtelen kreativitás új kezdete
A rendkívül könnyű és vékony alumínium vázból készült Prestige 14 minden helyzetben hordozható és stílusos marad, bárhová is mész. A nagy teljesítményű alkotói laptopoknak azonban rendkívüli esztétikával kell rendelkezniük. A prémium Prestige 14 kifejezetten az alkotók számára készült. A hófehér burkolat az inspiráció eredetének és új kezdetének szimbóluma – mintha csak a művész a végtelen kreativitásának szikráit vetné egy üres papírlapra. A minimalista formatervezés nemcsak professzionális és elegáns megjelenést mutat, hanem tükrözi a nyugalmat és az eleganciát egyaránt.

Egy egyszerű hófehér váz létrehozása azonban nagyobb kihívást jelent a tervezők számára. A felületkezelés rendkívül nagy munkát igényel; ellentétben gyöngyfehér burkolattal, amely már önmagában is fényes, a Prestige 14 fehér váza a hibátlan, fátyoltalan eleganciára törekszik. „Nehezebb, mint képzelnéd.” – nyilatkozta Chungbi Lee, az MSI laptopok vezető tervezője. Kifejtette, hogy mennyire is nehéz a tökéletes fehér textúra megalkotásának elsajátítása. Például az általános alumínium eloxálással nem lehet elérni a tökéletes fehér hatását. Alapos tesztelést és mérlegelést követően úgy döntöttek, hogy az autóiparban is alkalmazott, magas hőmérsékleten történő felület sütést használják. Ami a vásárlókat illeti, a vizuális- és tapintható élmény szintje sokkal magasabb, mint bármelyik másik szín esetében.

Ennek fényében az MSI megerősítette a por- és szennyezésgátló részeket, a váz felületén pedig háromrétegű bevonatot alkalmazott, ezzel megelőzve az elsárgulást. Más színekkel ellentétben, amelyeket laboratóriumi körülmények között tesztelnek, az MSI az új hófehér készülékeket valós körülmények között teszteli; például hosszan tartó napfényfürdőnek teszik ki az eszközöket, illetve számtalan egyéb tesztet végeznek el rajtuk, amelyek a karc- és ütésállóságot vizsgálják. A tervezők több hónapnyi munkája kellett ahhoz, hogy elérjék a tökéletesen sima tapintású fehér váz végleges formáját.

Annak ellenére, hogy a hófehér laptopok tervezése időigényes és magasabb költségvetést igényel, az MSI tervezőcsapata továbbra is eltökélt a tökéletes fehér váz létrehozása mellett, ezzel lehetővé téve a felhasználók egyéniségének kiteljesedését.

6 magos processzor azoknak, akiknek hevesebben ver a szíve
Az esztétikus fehér ház alatt látható, hogy a Prestige 14 egy több vonással rendelkező kifinomult laptop. A Prestige 14 a legújabb 10. generációs Intel® Core™ i7 processzorral lett felszerelve, amely nagy teljesítményt és könnyű hordozhatóságot biztosít, hogy mindig haladhass az áramlással, bárhová is mész. A 6 magos processzor felgyorsítja a kreatív szoftvereket, ezzel lehetővé téve a folyamatosan úton lévő alkotóknak azt, hogy minden eddiginél gyorsabban elvégezhessék erőforrásigényes feladataikat.

A mozgásban lévő alkotók számára tervezett 10 órás élettartamú akkumulátor biztosítja a folyamatos kreativitást. Ezenkívül az MSI exkluzív színkalibrációs technikájával a Prestige 14 a True Pixel kijelzőn keresztül mesteri pontossággal képes az eredeti színek reprodukálására. A Prestige 14 minimalista fehér burkolattal és a legjobb teljesítménnyel együttesen látja el a tartalomkészítőket professzionális technológiával, hogy ők csak a szenvedélyes alkotásra összpontosítsanak.