TechAddikt Hírek Túlszárnyalhatja elvárásainkat az új Moto C és Moto C Plus

Túlszárnyalhatja elvárásainkat az új Moto C és Moto C Plus

MEGOSZTÁS

Az okostelefon-választás könnyen egy nagyon bonyolult döntéssé eszkalálódhat. Mennyibe kerüljön? Meddig tartson az akkumulátor üzemideje? Milyen színválasztékban elérhető? A döntésed egyre nehezebbé válik, ha egy elérhető áron kapható készüléket szeretnénk, olyan funkciókkal, amelyekre ténylegesen szükségünk van. A Moto C és a Moto C Plus révén mindent megtalálhatunk, amit egy okostelefontól elvárunk.

A két eszköz elérhető áron kínálja mindazokat a funkciókat, amelyek biztosítják felhasználóik számára mindazt a sebességet, teljesítményt és akkumulátor-üzemidőt, amelyre vágynak.

Búcsút inthetsz az unalmasnak a Moto C friss, újszerű kialakításának, elragadó hátlapjának és az élénk kijelzőjének köszönhetően. A metál cseresznyeszín, gyöngyfehér, kifinomult arany, vagy csillogó fekete színekben elérhető készülék minden szögből lenyűgöző.

Maradjunk mozgásban! A Moto C 2350 mAh-es akkumulátora révén nem kell megállnod, hogy tölthesd a telefonod, nyugodtan fókuszálhatsz a tennivalóidra a frusztráló kérdés helyett, hogy lesz-e elég energiád a befejezésükhöz. A hosszan tartó akkumulátoron túl négymagos processzor, és az elérhető 4G sebesség teszik lehetővé, hogy nagy sebességgel szörföljünk az appjaink között, könnyedén osszunk meg zenét, nézzünk videókat, vagy kedvenc játékainkkal játsszunk. A nagy teljesítményű processzornak hála böngészhetjük a kedvenc oldalainkat, vagy bármikor frissíthetjük státuszunkat a közösségi média felületeken.

Soha ne szalasszuk el fontos pillanatokat– még a sötétség miatt se! Készítsünk megosztható szelfiket akár sötétben is a 2 MP-es előlapi kamerával és a beépített szelfikhez optimalizált vakuval. Az 5 MP-es hátlapi kamera és a hozzá tartozó LED vaku révén nagyszerű fotókat készíthetünk, akármerre járunk-kelünk.

Még több nélkülözhetetlen funkcióra vágynánk? Íme, az új Moto C Plus. A Moto C nagytestvére még nagyobb kijelzőt kínál, még erősebb akkumulátort és még fejlettebb kamerát, elérhető áron. A 4000kAh-es akkumulátornak köszönhetően búcsút inthetünk az állandó töltőhely keresésnek, az új Moto C Plusszal akár egyetlen töltéssel 30 órára elegendő energiát

Szólj hozzá!