TechAddikt Szoftver Játék Új, titkos oldal és az irányítás a The Order 1886 legfrissebb trailerében

Új, titkos oldal és az irányítás a The Order 1886 legfrissebb trailerében

Ismételten egy új The Order 1886 trailer látott napvilágot, amelyben az irányítást és a speciális képességeket láthatjuk, emellett pedig egy különleges, titkokkal, álhírekkel teli oldalt is gyártottak a játékhoz.

the_order_1886_ps4_techaddikt

A The Order 1886 megjelenése kevesebb, mint egy hónapot várhatunk, és a Sony mindent megteszmár csak alig egy hónap van hátra és a Sony nem szeretné, ha elfelejtkeznénk a PlayStation 4 első komoly PlayStation 4-exkluzív címéről. Még akkor sem, ha épp semmi fontosat sem tudnak mutatni.

ps4pro.eu_the_order_1886_ar_game_1A legújabb The Order 1886 videóban az irányítást mutatják be, hogy a játék megjelenésekor már fejből tudjuk. Amúgy leginkább csak a gameplay és a speciális képességek miatt izgalmas ez a videó.

Ha pedig igazi érdekes vizuális stílusra vágytok, akkor lessétek meg a legutóbbi hátborzongató The Order 1886 trailert.

A feladványok és titkok rajongóinak pedig érdemes elugrani a The Order Exposed oldalára, ahol álhíreket, rejtett üzeneteket és egyéb érdekességeket olvashattok – sőt, meg is fejthetitek a fejtörőket. A The Order 1886 február 20-án kerül a boltokba exkluzívan PlayStation 4-re.

Forrás: PS4Pro.eu / Herpai Gergely