TechAddikt Híradástechnika Samsung 2018-as Samsung otthoni szórakoztató elektronikai termékek

2018-as Samsung otthoni szórakoztató elektronikai termékek

A Samsung New Yorkban bemutatott 2018-as otthoni szórakoztató elektronikai termékei között a gyártó új QLED TV-i, valamint UHD, Premium UHD és ultra nagy méretű televíziói is megtalálhatók.

Az innovatív dizájnelemeknek, a továbbfejlesztett képminőségnek és az új eszközök által kínált intuitív okosmegoldásoknak köszönhetően a felhasználók zavartalanul élvezhetik a képernyőn megjelenő tartalmakat. Idén először akkor is, ha éppen nem aktív tévénézésről van szó.

„A 2018-as televíziókínálatunk vállalatunk eddigi leginnovatívabb és legkifinomultabb eszközeit sorakoztatja fel. Az új tévéket teljes mértékben a mai felhasználók igényeinek megfelelően terveztük, akik számára egyre fontosabb az őket körülvevő eszközök elegáns kialakítása” – mondta Jonghee Han, a Samsung Electronics vizuális kijelzőkért felelős üzletágának elnöke. „Nagyon várjuk, hogy vásárlóink is megtapasztalják az új televízióink által kínált élményt, és megismerjék, hogy milyen sokféle módon helyezhetik el az új készülékeket otthonaikban.”
A Samsung a 2018-as termékeivel újraértelmezi a televízió szerepét otthonunkban, és innovatív megoldásokkal nyit új fejezetet a tartalomfogyasztás és az eszközökkel történő interakciók történetében.”

A 2018-as termékkínálat főbb jellemzői:

Ambient Mode

Az Ambient Mode funkció használatával a felhasználó akkor is fontos információkhoz juthat, ha éppen nem nézi aktívan a televíziót. A zenelejátszás mellett az Ambient Mode üzemmódban a tévé olyan informatív tartalmakat is képes megjeleníteni a képernyőn, mint az aktuális forgalmi adatok, a napi időjárás vagy a legfontosabb hírek. A falra szerelhető tévék esetében az Ambient Mode technológia felismeri a készülék mögötti fal színét és mintázatát és egy bámulatos vizuális trükkel varázsolja a készüléket a szoba szerves részévé.

Észrevétlen Csatlakozás

Az új Észrevétlen Csatlakozás egy olyan vékony kábel, amely egyszerre képes árammal ellátni a készüléket és továbbítani az audiovizuális adatokat. Az akár több mint 15 méter hosszú kábelnek köszönhetően a felhasználóknak már nem kell szükségszerűen a hálózati csatlakozó, illetve a konnektor közvetlen közelébe helyezni a készüléküket.

Új okostévé szolgáltatások

A QLED termékcsalád okos funkciói forradalmasítják a TV beállítás és a tartalomkeresés módját. Az Effortless Login technológia az új SmartThings applikációnak* köszönhetően jelentősen csökkenti a televízió beállításához szükséges időt.

Direct Full Array

A Q8F és Q9F QLED TV modellek lenyűgöző, minden eddigi Samsung készüléknél kontrasztosabb képi világot közvetítenek a Direct Full Array (DFA) technológiának köszönhetően. A DFA olyan panelt használ, amely okos vezérlésű háttérvilágításból felépülő sávokból áll, amelyek az automatikus szabályozásnak köszönhetően mindig mélyfekete és tiszta fehér színeket jelenítenek meg.

Audio termékcsalád

A felhasználók különböző módokon állítják be és alkalmazzák az audio-rendszereiket. A Samsung számos új audio terméket kínál, amelyek alkalmazkodnak ezekhez az eltérő igényekhez, valamint tiszta és magával ragadó hangot közvetítenek.

  • HW-N950: Az elöl, felül és immár oldalt is hangszórókkal ellátott HW-N950 Dolby Atmos soundbar különleges moziélményt kínál, amely 7.1.4 surround hangzást biztosít.
  • HW-N650: A kifejezetten a gamerek számára tervezett HW-N650 soundbar Acoustic Beam technológiával érkezik, így a hanghatások körbeveszik a felhasználót, hogy még inkább az akció középpontjában érezze magát.
  • HW-NW700: Az új HW-NW700 soundbar tökéletes kiegészítője a QLED tévéknek. Mindkét termék a falra szerelésre optimalizált kialakítással érkezik, így tökéletesen illeszkednek bármely otthoni környezetbe.
  • VL550: A VL550 egy egyedi fém hangerőszabályozót is tartalmaz, amely mágneses kialakításának köszönhetően bármely fém felülethez csatlakoztatható. Segítségével a felhasználók akár a hangjuk segítségével is adhatnak utasításokat, hogy szabályozzák a zenét.

A 2018-as Samsung televíziók jellemzői

A fogyasztói kereslet egyre nő az ultra nagy méretű tévék iránt, éppen ezért a Samsung továbbra is elkötelezett a termékkategória mellett. A vállalat 2018-as televíziókínálata 9, különféle méretben elérhető szériával érkezik a QLED TV-től kezdve, a Premium UHD-n és az UHD-n át az ultra nagy méretű televíziókig. A 2018-as modellek egyaránt megtalálhatók sík és ívelt változatban is.

  • QLED TV: A 2018-as QLED TV sorozat a következő modelleket foglalja magában: Q9F (55″, 65″, 75″), Q8C (55″, 65″), Q8F (55″, 65″), Q7F (55″, 65″, 75″) és Q6F (49″, 55″, 65″, 75″, 82″). A QLED TV-k új funkciói közé tartoznak a fokozott színek és kontraszt, a HDR10+ kompatibilitás és az Ambient Mode technológiával kiegészített okostévé-szolgáltatások, illetve a One Remote Control és az új Észrevétlen Csatlakozás megoldás.
  • Premium UHD: A 2018-as Premium UHD kínálat a NU8500 és a NU8000 modelleket foglalja magában. A Premium UHD TV-k funkciói közé tartoznak a dinamikus, kristálytiszta színek, a HDR10+ kompatibilitás, a letisztult kábel-megoldások és a One Remote Controllal támogatott okostévé-szolgáltatások.
  • UHD: A 2018-as UHD TV széria funkciói közé tartoznak a 4K UHD és a HDR képmegjelenítés, a letisztult kábel-megoldások, a vékony kialakítás, illetve az okostévé-szolgáltatások.