TechAddikt Hírek 2020 júniusának második felében jelenik meg Magyarországon az új Xperia 10 II

2020 júniusának második felében jelenik meg Magyarországon az új Xperia 10 II

A felső-középkategóriás készülék, a minden eddiginél több Sony technológiával ellátott új Xperia 10 II magával ragadó felhasználói élményt nyújt.

Az IP65/IP68 víz- és porálló technológiával, Corning® Gorilla® Glass 6 kijelzővel, a vékony, 69 mm-es széles, 151 grammos készülék tökéletesen illeszkedik a felhasználója kezébe, így ezekben az időkben – amikor a szórakozásra még soha nem volt nagyobb igény – helytől függetlenül válik kényelmessé a tartalomfogyasztás.

A legmagasabb fokú, magával ragadó fogyasztói élményért az Xperia 10 II 21:9 képarányú, 6.0”-os kialakítással és a BRAVIA® televíziókban használt TRILUMINOS™ technológiával ellátott fénylő OLED képernyővel rendelkezik. Az Xperia 10 II nagyfelbontású, videós tartalmakra optimalizált képjavító processzorral felszerelt OLED képernyőjén a felhasználók intenzívebb fekete és élénk színekkel élvezhetik kedvenc tartalmaikat. A játékélmény is új szintre lép a filmszerű, 21:9-es képaránynak[i] köszönhetően, melynek köszönhetően több játéktér látható, mint előtte bármikor.

A 6.0”-os, 21:9 széles OLED kijelző előnyei közé tartozik még a Sony egyedi megosztott képernyőfunkciója, mely lehetővé teszi két alkalmazás egyidejű futtatását, valamint az oldalérzékelés, melynek segítségével a felhasználók könnyebben válthatnak a gyakran használt applikációk közt.

Az Xperia 10 II a Sony audiotechnológiájával és egy 3,5 mm-es jack dugóval rendelkezik, amely nagyfelbontású és autentikus hangot közvetít vezetékes és vezetéknélküli formában egyaránt.

Azonban a szórakozás itt nem ér véget. Az Xperia 10 II-t három lencsés kamerával szerelték fel, mely egy 12 megapixeles és két 8 megapixeles lencsét kínál az Xperia 1 fókusztávolság-kombinációjával kiegészülve: ultra nagylátószögű (16 mm), nagylátószögű (26 mm) és teleobjektív (52 mm) – ezzel kreatív kísérletezési lehetőségeket biztosítva a fotókészítésnél. A fényképek könnyedén testre szabhatók a különböző beállítások, mint például az Étel, a Portré vagy az Éjszakai mód segítségével, így még a leggyengébb fényviszonyokban is kiváló minőségű fotók készíthetők.

A témától és a körülményektől függetlenül az Xperia 10 II minden alkalommal gyönyörű képet készít, hála a Sony vezető digitális képalkotó technológiájának és továbbfejlesztett színreprodukciónak. Ezenfelül nagyfelbontású, 4K 21:9 kép- és filmrögzítéssel is bővülnek a lehetőségek. 

Az Xperia 10 II IP65/IP68 víz- és porálló technológiája, valamint Corning® Gorilla® Glass 6 képernyője gondtalan használatot biztosít. Ezen felül a 3600mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően a felhasználók egész nap élvezhetik kedvenc alkalmazásaikat, hiszen a telefon lépést tart a felhasználó kreatív energiájával.

Az Xperia 10 II Qualcomm® Snapdragon 665 Mobile Platform processzorral és az Android 10 operációs rendszerrel megbízható teljesítményt és gyors hálózati csatlakozást garantál.


[i] A kompatibilitás különböző játékoknál eltérő lehet.