TechAddikt Hardver Ravpower 70200 mAh külső akkumulátort mutatott be a RAVPower

70200 mAh külső akkumulátort mutatott be a RAVPower

A RAVPower bemutatta az RP-PB187 külső AC akkumulátort, amely kiválóan alkalmas kültéri kempingezéshez, vagy éppen áramszünetek esetén is, a nagy kapacitásának köszönhetően pedig akár két napon keresztül képes energiával ellátni több eszközt is egyszerre. A 70200 mAh-es kapacitásával tökéletesen alkalmas az energiaigényes eszközök áramellátására, ráadásul kompakt méretének köszönhetően bárhová magaddal viheted.

Két AC csatlakozó

A két 220 V-os AC csatlakozás egy eszköz esetén képes 250 W teljesítmény leadására is, így alkalmas laptopok, lámpák, televíziók, hangszórók, rádiók vagy egyéb más nagy teljesítményű készülékek működtetésére, míg mindkét csatlakozó használata esetén 300 W leadására is képes. Az USB csatlakozások kompatibilisek bármilyen okostelefonnal vagy tablettel, így a hordozható készülékek számára is ideális választást jelent. 

Ideális választás áramszünet esetén

A 252,7 wattórás (70200 mAh) akkumulátor kapacitással nem csak elegendő energiát biztosít az otthoni készülékek számára, de ideális választást jelent nem várt áramszünetek esetén. Továbbá a természeti katasztrófák (forgószél, földrengés, lavina, orkán) sújtotta területeken rendkívül hasznos kiegészítőnek számít, ugyanis képes elegendő energiával ellátni a kommunikációhoz szükséges eszközöket is.

Erőteljes 60 W-os PD ki- és bemenet

Az RP-PB187 rendelkezik egy 60 W-os PD USB-C csatlakozással is, amely segítségével egyszerűen és gyorsan feltöltheted a gyorstöltéssel kompatibilis eszközeidet. A külső akkumulátor mindössze 3 óra alatt képes a Macbook Pro-t teljesen feltölteni. A PD technológia nem csak a nagy teljesítmény leadását teszi lehetővé, hanem az intelligens vezérlőnek gyorsan és problémamentesen tölti fel a legtöbb mobileszközt.

Bárhol feltöltheted

Az RP-PB187 előnyei közé tartozik az is, hogy többféle lehetőséget kínál a feltöltésre. Otthoni környezetben elegendő a fali csatlakozó használata, míg kültéren akár napelemek segítségével (legalább 80 W-os teljesítmény), vagy éppen egy 12-24 V-os autó akkumulátor töltővel is lehetővé teszi a feltöltést.