TechAddikt Hardver Fujitsu A Fujitsu Primergy szerverrendszerek főbb előnyei

A Fujitsu Primergy szerverrendszerek főbb előnyei

Lelepleződött a Fujitsu új, teljesen megfrissített dual- és quad socketes Primergy szerverfelhozatala. Néhány mondatban összefoglaljuk, miért érdemes beruházni egy ilyen eszközre.

Az eszközök Intel Xeon skálázható processzorokkal lettek ellátva. Ezeket kombinálva kivételes teljesítmény érhető el, rugalmasan konfigurálható opciókkal, optimalizálva a rendszer mindenkori teljesítményét. Mindez elengedhetetlen napjaink digitalizációs folyamati révén, beleértve a fejlett analitikát és az AI folyamatos térhódítását is.

A legújabb szerver modellekkel a Fujitsu garantálja a teljeskörű munkára optimalizált szervervonalat, melyek biztonság, agilitás szempontjából is első helyen állnak. Mindezeken felül multi-cloud adatközpontokként is bevethetők, mindezt az IT architektúra, illetve az emberközpontú digitális világ támogatásával.

Példaként megemlítenénk a Fujitsu Server Primergy CX400 M4-et, mely kimondottan munkavégzés-alapú kompakt moduláris megoldás. A szervergép kombinálja a masszív feladatvégzést a hatékonysággal, ugyanakkor egyszerű a kezelhetőség, valamint költséghatékony üzemeltetés érhető el. Mindez ideális moduláris szerver infrastruktúrák hatékony kiegészítéséhez virtuális környezetekben a magasszintű számítási feladatok végzéséhez, felhő alapú szolgáltatások indítására és eléréséhez, valamint szoftver-orientált technológiákhoz.

Szólj hozzá!