TechAddikt Szoftver Helium 10 A Helium 10-ben elérhető az Amazon Emerald a Diamond ügyfelek számára

A Helium 10-ben elérhető az Amazon Emerald a Diamond ügyfelek számára

Vállalkozásunk kezelése a Hélium 10 és az Amazon segítségével most még egyszerűbbé vált. Hivatalosan is integrálásra került az Amazon Emerald – ez egy olyan lehetőség, amellyel a biztonságos és megfelelő harmadik féltől származó alkalmazások, mint a Helium 10, közvetlenül a Seller Central fiókján keresztül szolgálhatják ki a frissítéseket.

Mit jelent ez az Ön vállalkozása számára? A jogosult tervek mostantól az Insights Dashboardról kaphatják meg az egyedi Insights-okat, anélkül, hogy el kellene hagyniuk az Seller Central-t. Ez egy olyan új innováció, amelyet büszkén kínálunk Diamond és magasabb szintű ügyfeleinknek.

A Diamond terv részeként hozzáférést kap a következőkhöz is:

Insights, amely segít feltárni a potenciális kritikus problémákat, és az üzleti hatás alapján rangsorolni a fellépéseket (az Amazon Emeralddal integrálva).
Automatizált versenytárs-követés, hogy figyelemmel kísérje a versenytársakat, és az előnyben maradáshoz igazítsa stratégiáját.
24 hónapos múltbeli kulcsszó- és szezonalitási adatok, hogy stratégiai döntéseket hozhasson a fejlett márkaelemzéssel.
Akár 1000 ASIN elemzése és javaslatok, hogy csökkentse a manuális munkaterhet az Insights Dashboard segítségével
Ha még nem áll készen az alkalmazás megújítására, nincs szükség semmilyen intézkedésre, és a Helium 10 továbbra is úgy működik, ahogy ma.

Kattintson: kedvezményt kap, ha innen rendeli meg az elérhető legátfogóbb Amazon Tools-ot, a Helium 10-et!