TechAddikt Hírek A legjobb kaszinószoftver-szolgáltatók

A legjobb kaszinószoftver-szolgáltatók

Pixabay

Az internet kilencvenes évek elején történt megjelenése óta talán a legdinamikusabb fejlődést az online szerencsejátékipar produkálta. Az online kaszinók viszonylag gyorsan felfedezték az online térben rejlő lehetőségeket, így 1996-tól kezdődően egyre nagyobb teret hódítanak. Mára az online szerencsejátékipar hatalmas ágazattá nőtte ki magát, amellyel a globális gazdaság szintjén is számolni kell. 

Ennek a sikernek az egyik pillére, hogy a hagyományos kaszinókkal összehasonlítva, azok online változatai sokkal nagyobb és változatosabb játékválasztékkal rendelkeznek. Emellett, ezek a platformok folyamatosan követik a technológiai fejlődést, ezért az általuk kínált online kaszinó játékok ma már nem csak asztali számítógépen keresztül érhetők el, hanem olyan eszközökön is, mint a táblagépek, mobiltelefonok, sőt akár okosórák is. Ezen felül pedig az online kaszinók világában egyre jellemzőbbé válik a virtuális valóság beépítése.

A siker mögött álló technológia

Pixabay

Alapvetően, ha online kaszinókról, szerencsejáték-oldalakról beszélünk, annak kétféle változatát különböztethetjük meg, a szoftver által üzemeltetett és az élő játékokat.

A szoftver által üzemeltetett játékok teljes mértékben automatizáltak, ezek azok a játékok, amikkel találkozhatsz, amint megnyitsz egy kaszinóoldalt. Ezeket a játékokat szoftver működteti, a végkimenetelről pedig véletlenszám-generátor gondoskodik, tehát teljes mértékben a programozáson és a szerencsén múlik, hogy nyersz-e.

Ezzel szemben az online élő kaszinók a földi és az online kaszinók egyfajta keverékét jelentik. Itt is online játszol, de hús-vér osztók és játékosok ellen. A szolgáltatók általában berendeznek egy saját stúdiót, játékasztalokkal, ezek mögé ülnek le az élő osztók. A játékmenetekbe a játékosok élő közvetítés útján tudnak bekapcsolódni. Itt már nem egy programtól függ a szerencséd, hanem az osztástól és a saját döntéseidtől, hasonlóan, mint a hagyományos kaszinókban. 

A szoftvergyártók, akik az egészet működtetik

Annak ellenére, hogy az utóbbi változatnál ember ellen játszol, a szoftveres megoldások itt is jelen vannak, ami közös a kétféle játékban. Az élő közvetítéshez ugyanis kiváló minőségű internetes technológia szükséges. Ahhoz, hogy az osztót, a játékmeneteket teljes mértékben követni tudd, különböző mozgásérzékelő megoldások, nagy felbontású kamerák szükségesek.

Egyszóval, az online szerencsejáték-oldalak működését a szoftvergyártó cégek biztosítják. A kaszinóoldalak üzemeltetői általában csak magát a platformot adják, a tartalomhoz azonban szerződniük kell a játékokat gyártó cégekkel. Jellemzően, az élő kaszinójátékok is ezeknek a szoftvergyártóknak a stúdióiban zajlanak, ritkább eset, hogy maga a kaszinóoldal üzemeltet ilyen helyszínt. Az alábbiakban bemutatjuk a legnépszerűbb szoftvergyártókat, akiknek a játékai szinte minden online platformon megtalálhatók.

1. Evolution

Az Evolution, amely 2006 óta van jelen az online kaszinók világában elsősorban az élő kaszinójátékaival vált ismertté és a világ legjobb kaszinóival való együttműködéséről. Kínálatukban a baccarat, a póker, a rulett és a blackjack számos izalmas élő változata található meg. Ez a szolgáltató több, mint 300 játékasztallal rendelkezik és több ezer élő osztóval dolgozik együtt. A profi játékosok részére VIP asztalokat is kínálnak.

2. Playtech

Ez a szolgáltató 1999 óta működik, a nevéhez a legjobb nyerőgépek, jackpot gépek és asztali játékok fűződnek, de jelen vannak az élő osztós játékok piacán is. Összességében több, mint 700 játékot forgalmaznak. A cég a földi és az online kaszinóknak is szállít játékokat. A Playtech elsősorban állandó újításaival és hatalmas választékával vált az egyik piacvezető szereplővé.

3. Microgaming

A Microgaming az iparág egyik legrégebbi és legismertebb neve, már 1994 óta jelen vannak az online szerencsejátékok piacán. Az övéké volt az egyik első online kaszinó, de korántsem mondhatjuk, hogy eljárt felettük az idő, folyamatosan jelentkeznek új és friss játékokkal. Több, mint 500 játék köthető a nevükhöz, leginkább a progresszív jackpot játékaikról ismertek. 2004 óta mobiltelefonokra optimalizált játékokat is készítenek, emellett ők voltak az elsők, akik okosórán elérhető játékokkal is előálltak. Jelen vannak földi és online kaszinókban is.

4. Betsoft

A Betsoft is az iparág egyik vezető szoftverfejlesztője. Ezt a céget 1999-ben hozták létre, az online kaszinókban a legkorszerűbb nyerőgépes-technológiákat biztosítják. A cég 2006 óta a HTML5 technológiát használja, aminek köszönhetően a játékaik fennakadások nélkül érhetők el a különböző mobileszközökön is.

A fentiekben a teljesség igénye nélkül mutattuk be a legjobb szoftvergyártó cégeket. Ha minőségi kaszinóélményre vágysz, az online szórakozás során keresd bátran az ő játékaikat.

(X)

Előző cikkA TÜV Rheinland Eyesafe Display tanúsítvánnyal díjazta a BenQ Board Pro RP7503-at
Következő cikk[TESZT][PC] The Callisto Protocol – a rettegés hatalma