TechAddikt Hardver QNAP A QNAP Cinder Driver támogatja az OpenStack Ocata verzióját

A QNAP Cinder Driver támogatja az OpenStack Ocata verzióját

A QNAP bejelentette, hogy az OpenStack minősítette a QNAP Cinder Driver-t az új Ocata verzióra. Az üzleti felhasználók számára a QNAP NAS, könnyen konfigurálható block adattárolónak, ami így támogatja az OpenStack környezetet, mint költséghatékony hibrid-felhőtárhely megoldást.

“Az OpenStack Cinder Driver támogatásával a QNAP vállalati szintű NAS eszköze szerves részévé tud válni az OpenStack ökoszisztémának, ezzel rugalmas, egyszerűen használható és olcsó tárolási megoldást kínál” – nyilatkozta Waterball Liu a QNAP termékmenedzsere.

A QNAP Cinder Driverrel a felhasználók egyszerűen implementálhatják a QNAP NAS-t az OpenStack-be, ami egy magas rendelkezésre állású és biztonságos helyi adattárolási megoldásba. A pillanatkép alapú biztonsági mentéssel és adathelyreállítással bármikor megvédheti virtuális gépét.

A QNAP nagy teljesítményű enterprise NAS-okat javasol OpenStack adattárolónak. Ebben megtalálható az Enterprise ZFS NAS, ami egy dupla kontrolleres aktív eszköz, QES operációs rendszerrel, mely magas rendelkezésre állást, szinte korlátlan pillanatkép mentést, adat-deduplikációt és speciális tömörítési megoldást is kínál. Ugyancsak erre a célra ajánlják a TES-1885U és TES-3085U NAS-okat, melyek Intel Xeon D processzorral a QTS és QES operációs rendszert is tudják futtatni egy egyszerű rackesített NAS-ként, vagy üzemelhetnek adatmentési megoldásként az Enterprise ZFS NAS-hoz.

Szólj hozzá!