TechAddikt Hardver QNAP A QNAP és az ATTO összefogott az integrált Fibre Channel SAN megoldás...

A QNAP és az ATTO összefogott az integrált Fibre Channel SAN megoldás létrehozásáért

A QNAP bejelentette partnerségét az ATTO Technology Inc.-vel (ATTO), hogy együttesen kínáljanak integrált Fibre Channel (FC) SAN megoldást, mellyel lehetőség nyílik a QNAP NAS rendszerek problémamentes hozzáadására a már meglévő SAN környezetekhez.

A hasonló SAN eszközökhöz képest ez jóval költséghatékonyabb megoldást jelent. Az új FC SAN megoldás a QNAP QTS 4.4.1 (vagy frissebb) nemrég hozzáadott FC támogatási technológiára épül.

„Az FC SAN megoldás egy ATTO FC bővítőkártyákkal szerelt QNAP NAS, amely kimagaslóan megbízható, flexibilis és költséghatékony tárhelyet, valamint biztonsági mentési szolgáltatásokat kínál” – nyilatkozta Jason Hsu, a QNAP termékmenedzsere, majd kiegészítette: „A QNAP NAS emellett számos vállalati funkciót kínál a tárolóalkalmazások hatékonyságának növelésére, beleértve a LUN pillanatkép-védelmet, a Qtier™-szintű tárolást, az SSD gyorsítótár gyorsítását, és egyéb más szolgáltatásokat, amelyek a CDM-alkalmazások (Copy Data Management) végrehajtását segítik.”

Továbbá, a QNAP és az ATTO elindítja az FC SAN Storage Trial Programot, mellyel lehetőséget kínálnak az érdeklődők számára az új FC SAN megoldás kipróbálására. A programban résztvevők pedig QNAP NAS-t és Fibre Channel kártyát nyerhetnek, amit a már meglévő SAN környezetükhöz hozzáadva tesztelhetnek le.