TechAddikt Mobileszköz Samsung A Samsung Gear S2 okosóra kifejezetten elegánsra és kifinomultra sikerült

A Samsung Gear S2 okosóra kifejezetten elegánsra és kifinomultra sikerült

Képzeljünk el egy társat, aki nem csak szép, intelligens, figyel az egészségünkre, de minden pillanatban velünk van, ráadásul csak egy karnyújtásra.

samsung-gear-s-okosora-techaddikt

A Samsung legújabb okosórája, a Gear S2 egy kifinomult, elegáns készülékbe zárva nyújtja mindezt. A hordható okos eszközök legújabb generációját képviselő készülék első ránézésre semmiben nem különbözik hagyományos társaitól, pedig a 42 g-os nemesacél váz a legmodernebb mobiltechnológiát rejti magában. Az 1,2 colos szuper éles kijelzőt övező intuitív körgyűrűnek köszönhetően könnyedén navigálhatunk e-mailjeink, közösségi felületeink és kedvenc zenéink közt.

A Gear S2 nagyszerű társ a sportoláshoz, hiszen nem kell többé a kezünk ügyében lennie a telefonunknak, hogy tudjuk, mennyi a pulzusunk, vagy mekkora távot tettünk meg futás közben. Az előre telepített S-Health alkalmazás segítségével az okosóra folyamatosan ügyel az egészségégünk megőrzésére is, figyelemmel kíséri ugyanis a napi aktivitási szintet, pulzusszámot, valamint víz- és koffeinbevitelt.

A Samsung Gear S2 két változatban érhető el, így a sportos és a klasszikus stílus kedvelői is megtalálhatják a tökéletes ajándékot a fa alatt.